پیشنهاد کمک به رانندگان تاکسی‌های برقی

عضو شورای شهر تهران پیشنهاد کرد به رانندگان تاکسی برای خرید تاکسی برقی کمک شود تا این اولین تجربه، شکست نخورد.

پیشنهاد کمک به رانندگان تاکسی‌های برقی

به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در سیصد و یکمین جلسه صحن شورا، ضمن تبریک میلاد با سعادت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت: با توجه به برنامه‌ای که در این دوره از مدیریت شهری در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل پاک و جایگزینی خودرو‌های برقی در حال انجام است؛ قطعاً موفق بودن اولین تجربه ما می‌تواند علاوه بر این که اعتماد مشمولین این طرح که رانندگان تاکسی هستند را جلب می‌کند؛ بقیه را نیز به مشارکت در این طرح تشویق می‌کند.

او ادامه داد: سال گذشته و اوایل امسال با فراخوان شهرداری تهران ۱۷۵ دستگاه تاکسی برقی به برخی از رانندگان تاکسی در شهر تهران واگذار شد و در تبلیغات و گفت‌و‌گو‌های چهره به چهره با این افراد و مدیران شهرداری و حتی شخص شهردار تهران قول‌هایی دادند که یکی از مهمترین‌شان کمک بلاعوض ۴۰۰ میلیون تومانی از محل تبصره ۱۲ صرفه‌جویی وزارت نفت توسط دولت بود که تا کنون محقق نشده و رانندگان ناچار شدند از راه‌های مختلف و حتی به گفته خودشان، با گرفتن ربا این مبلغ را تأمین کنند.

امانی اضافه کرد: برخی از این افراد مشکلات معیشتی و درمانی سختی دارند و افزون بر پرداخت ماهیانه ۲۰ میلیون تومان بابت وام‌های دریافتی، مبالغ زیادی نیز بابت هزینه درمان خود یا بستگان درجه یک‌شان هزینه می‌کنند.

روز چهارشنبه با حضور خانم مالکی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی و تعدادی از نمایندگان این افراد جلسه‌ای داشتم و مشکلاتشان را مطرح کردند و حرف‌هایشان را شنیدیم و قصد داشتند امروز مجدد برای اعتراض به شورا بیایند که از آنان خواهش کردیم این کار را نکنند. در آنجا تلفنی با آقای تشکری صحبت کردم و پیشنهادی مطرح کردم که هم آقای تشکری و هم مدیرعامل سازمان با آن موافق بودند.

امانی گفت: با توجه به این که بر اساس توافقات شهرداری با دولت، قرار شده جهت واگذاری تاکسی‌های برقی جدید مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان وام با کارمزد صفر به رانندگان داده شود. پیشنهاد این بود این ۱۷۵ تاکسیران نیز که جزو پیشگامان این طرح بودند؛ مشمول دریافت این وام شوند و با توجه به این که کارمزد دریافت وام قبلی‌شان ۸ درصد بوده، اگر مشمول این وام شوند و کارمزد وام صفر است، می‌توانند بدهی خود را با این وام یعنی ۴۰۰ میلیون تومان را تسویه کنند.

خبر دادند که هفته گذشته در اصفهان ۵۰ دستگاه از این تاکسی‌ها واگذار شده و شهرداری اصفهان ۵۰۰ میلیون تومان وام بلاعوض به رانندگان این تاکسی‌ها پرداخت کرده است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در جنوب میدان آزادی و شرق تهران اصلاً دستگاه شارژ نیست و رانندگانی که به این سمت حرکت می‌کنند، بعد از این که شارژ ماشین‌شان تمام می‌شود دچار مشکل می‌شوند؛ گفت: باید مبالغ زیادی پول بدهند تا به اولین محل شارژ این ماشین‌ها برسد. خواهش من این است که نگذارید اولین تجربه ما در زمینه برقی‌سازی خودرو‌های تاکسی در شهر تهران با شکست رو به رو شود.

فکر می‌کنم برای شهرداری تهران مشکل و سخت نباشد که برای این ۱۷۵ نفر فعلاً تا این ۸۰۰ میلیون وام محقق شود؛ از محل سپرده‌هایی که شهرداری در بانک شهر مناطق مختلف تهران دارد این مبلغ را به عنوان وام به این افراد پرداخت کنند تا گرفتاری‌های روزانه‌شان را برطرف سازند و وقتی ۸۰۰ میلیون تومان وام تامین شود؛ این وام را تسویه کنند و به شهرداری تهران برگردانند.

باید به شکلی این را حل و فصل کنیم تا دو هزار دستگاه جدیدی که قرار است بیاید و واگذار شود با این مشکلات مواجه نشود و اولین تجربه‌مان، تجربه موفقی باشد.

 

copied
نظر بگذارید