تلفات و سوانح جاده ای در سایه هم افزایی تمامی دستگاه های مرتبط کاهش خواهد یافت

برنامه ریزی و عملکرد پلیس راهور ناجا با مشارکت تمامی دستگاه های ذیربط انجام گرفته، قابل تحسین است اما آمارهای تلفات جاده ای قابل قبول نیست و باید برای کنترل این سوانح و رفع چالش های موجود، تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته شود.


تلفات و سوانح جاده ای در سایه هم افزایی تمامی دستگاه های مرتبط کاهش خواهد یافت

به گزارش چابک آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس مجید بهزادپور که در جمع رئیس و مسئولان ارشد پلیس راهور و نهادهای مرتبط با حوادث ترافیکی سخن می گفت، قربانیان سوانح جاده ای را معادل یک جنگ خونبار دانست و افزود: تلفات جاده ای و ترافیکی علاوه بر ایجاد مشکلات چشمگیر اقتصادی، برخی از تبعات جبران ناپذیر اجتماعی را نیز به دنبال دارد که مدیریت آن از اولویت های جدی دستگاه های ذیربط است.

رئیس کل بیمه مرکزی با تبریک هفته فراجا و همچنین تهنیت میلاد خاتم پیامبران، حضرت محمد مصطفی (ص) به تشریح آخرین دستاوردهای صنعت بیمه در حوزه کاهش حوادث جاده ای پرداخت و اظهار داشت: برای بیمه گران، جان هموطنان از میلیاردها تومان منابع مالی اهمیت بالاتری دارد و به همین خاطر صنعت بیمه برای کاهش آمار قربانیان و مصدومان از هیچ تلاشی فروگذاری نخواهد کرد.

وی از آرامش بخشی و اطمینان آوری به عنوان دو هدف اصلی صنعت بیمه یاد کرد و افزود: ماموریت بیمه گران، پوشش ریسک ها و خطرات است و این امر بدون همکاری و هم افزایی دستگاه های ذیربط امکان پذیر نیست.

مهندس بهزادپور، تبادل اطلاعات و داده های ترافیکی و همچنین میزان ریسک رانندگان را از زیرساخت های کنترل حوادث جاده ای اعلام کرد و از آمادگی نهاد ناظر صنعت بیمه برای تجمیع سازی و هدایت مبادلات اطلاعاتی خبر داد.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به این نکته که بیش از چهل درصد از حق بیمه دریافتی و همچنین خسارات صنعت بیمه را رشته شخص ثالث تشکیل می دهد، خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۴ میلیون بیمه نامه صادرشده در سال گذشته بیش از ۳۶ هزارمیلیارد تومان خسارت پرداخت شده که این رقم در کنار ده درصد پرداخت حق بیمه دریافتی به وزارت بهداشت و ایفای سایر تکالیف قانونی نسبت به سازمان های دیگر، عدد قابل توجهی محسوب می شود.

وی به برخی از تکالیف قانونی صنعت بیمه در بودجه سالانه اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر ایفای وظایف قانونی در دو بخش رسانه ای و تبلیغی نیز حرکت های جدی و تاثیرگذاری از سوی نهادناظر و سایر ارکان صنعت بیمه صورت گرفته است.

رئیس کل بیمه مرکزی از راه اندازی پروژه های "کروکی برخط" و همچنین "سامانه پرداخت خسارت های زیر بیست میلیون تومان" با توافق طرفین خبر داد و افزود: عرضه بیمه نامه شخص ثالث با محوریت سنجش ریسک راننده یک گام اساسی برای کاهش خسارت ترافیکی محسوب می شود که تحقق این موضوع با جدیت دنبال خواهد شد.

مهندس بهزادپور در پایان ضمن قدردانی از اعلام آمادگی قوه قضائیه برای همکاری با پلیس راهور و صنعت بیمه در مسیر کاهش تلفات جاده ای، از سایر دستگاه های مسئول درخواست کرد تا با عمل به تکالیف قانونی خود به مهار این بحران اقتصادی و اجتماعی کمک کنند.

در ادامه این نشست سردار سید کمال هادیان فررئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا ضمن قدردانی از رئیس کل بیمه مرکزی، با تاکید بر صحت مقایسه تلفات جاده ای با جنگ های خونبار،  بر ضرورت اتخاذ راهکارهای نوین تاکید کرد و افزود: تصادف یک امر اجتناب ناپذیر است اما ناامنی جاده های حادثه خیز و ایمنی پایین برخی از خودروها این آمار تاسف آور را به دنبال داشته است.

وی توسعه انضباط ترافیکی را محصول هم افزایی دستگاه های ذیربط دانست و نسبت به ضرورت پیش بینی مجازات های جایگزین برای حفظ جان مردم و همچنین صیانت از منابع صنعت بیمه تاکید کرد.

شایان ذکر است در پایان همایش یابود قربانیان حوادث ترافیکی، ضمن تقدیر از برگزیدگان جشنواره کروکی های برتر، آیین تکریم از خانواده قربانیان ترافیکی نیز برگزار شد.

 

copied
نظر بگذارید