معلمان پس از ۱۰۰ سال رتبه بندی شدند

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون معلمان در ۵ رتبه قرار می‌گیرند و دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.

معلمان پس از ۱۰۰ سال رتبه بندی شدند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از مهر، دومین جشنواره ملی مهارت با محوریت معرفی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارت آموزی، خیرین مهارتی، سفیران مهارت و اعطای نشان مهارت به بنگاه‌های اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت با حضور سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد.

علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضل بیکاری گفت: اشتغال همواره یکی از دغدغه‌های کشور بوده که بدون مهارت آموزی محقق نمی‌شود. بیش از ۴ دهه از عمر سازمان فنی و حرفه‌ای کشور می‌گذرد اما اساسنامه نداشت.

وی با بیان اینکه موضوع در کمیسیون آموزش مجلس پیگیری شد، افزود: قانونی بر اساس اصل ۸۵ پیشنهاد شده که در حال بررسی است.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: دو ماده قانون در مجلس مصوب شد که یکی از این دو ماده واگذاری آموزش‌های غیر رسمی مهارت به سازمان فنی و حرفه‌ای است و آموزش‌های مهارتی را به ۱۹ گروه هدف توسعه داده ایم تا چتر خدمات فنی و حرفه‌ای گسترده شود.

وی با اشاره به دومین ماده مصوب مجلس یازدهم گفت: پس از ۱۰۰ سال رتبه بندی معلمان را راه اندازی کردیم، در حالی که یک میلیون معلم بدون رتبه بودند. اکنون معلمان در ۵ رتبه قرار می‌گیرند و دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرد. رتبه بندی معلمان منجر به ایجاد رقابت و ارتقای سطح می‌شود.

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: هر قدر مهارت توسعه یابد، اشتغال زیاد و مشکلات حل می‌شود، باید در جامعه تلاش کنیم افراد به سمت اشتغال روی بیاوردند.

منادی سفیدان در پایان تاکید کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای باید به دنبال افراد بیکار باشد و زمینه اشتغال را با مهارت آموزی برای اقشار جامعه فراهم کند.

copied
نظر بگذارید