یک واحد صنعتی تولید و پردازش ورق آهن ۱۴ میلیارد تومان جریمه نقدی شد
رئیس ستاد تنظیم بازار بروجرد گفت: یک واحد صنعتی تولید و پردازش ورق آهن در این شهرستان به پرداخت ۱۴ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا ، پیرو بازرسیهای روزانه ستاد تنظیم بازار شهرستان به منظور کنترل قیمت و نظارت بر توزیع و فروش محصولات فلزی یک واحد صنعتی متخلف شناسایی شد.
این واحد صنعتی تولید و پردازش ورق آهن، مبادرت به فروش و توزیع ورق آهن یارانهای دولت در بازار آزاد نموده که پرونده تخلفاتی برای واحد مذکور تشکیل شد.
فرماندار بروجرد بیان کرد: پرونده این واحد صنعتی جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ارجاع شده است.
وی با بیان اینکه این شهرستان دارای بیش از ۶۵۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک از جمله داروسازی اکسیر، نساجی، کاشی جم و سامان کاشی است، ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۴۰ درصد صنایع لرستان در بروجرد واقع شده این شهرستان قطب صنعت استان محسوب میشود. از مجموع ۶۵۰ واحد صنعتی در بروجرد ۴۵۰ واحد فعال است.