اضافه‌شدن بالن‌های فضایی به خدمات امدادرسانی

رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به خدمات بالن‌های مخابراتی پژوهشگاه فضایی گفت: این بالن‌ها قابلیت قرار دادن حداقل ۵۰ کیلوگرم محموله در ارتفاع ۲۵۰ متری از سطح زمین را دارند که در بحران‌های طبیعی کشور تاکنون ۱۲۰ شبانه‌روز خدمات ارائه داده‌اند.

اضافه‌شدن بالن‌های فضایی به خدمات امدادرسانی

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، حسن سالاریه ، با اشاره به توانمندی پژوهشگاه فضایی ایران در طراحی و ساخت انواع بالن‌های مخابراتی، گفت: ماموریت اصلی بالن‌های مخابراتی که توسط متخصصان کشورمان در پژوهشگاه فضایی ایران ساخته می‌شوند، ارائه خدمات اینترنتی و همچنین پایش در شرایط بلایای طبیعی است.

وی افزود: بالن‌های ساخت پژوهشگاه فضایی، قابلیت قرار دادن حداقل ۵۰ کیلوگرم محموله در ارتفاع ۲۵۰ متری از سطح زمین را دارند و از این حیث، امکان خوبی را می‌توان در شرایط مختلف برای رفع مشکلات مردم در حوزه ارتباطات، فراهم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران تصریح کرد: با استفاده از توانمندی این بالن‌ها، می‌توان پوشش مخابراتی(4G-LTE)  خوبی را در شعاع پوشش حداقلی ۱۰ کیلومتری ذیل بالن ایجاد کرد تا مردم از خدمات آن بهره‌مند شوند.

سالاریه اضافه کرد: تحمل باد با سرعت ۶۰ کیلومتر بر ساعت و مداومت پروازی حداقل ۵ شبانه روز در شرایط مختلف آب و هوایی از دیگر توانمندی‌های این سامانه‌ها به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بالن‌های ساخت پژوهشگاه فضایی ایران تاکنون در مقاطع مختلفی برای حل مشکلات مردم عملیاتی شده‌اند، اظهار کرد: این بالن‌ها در سال‌های ۹۶ و۹۷ و همچنین ۱۴۰۱ ماموریت ارائه خدمات اینترنتی و مخابراتی به زائرین ابا عبدالله الحسین (ع) را با موفقیت اجرا کرده‌اند.

رئیس سازمان فضایی ایران اضافه کرد: همچنین این بالن‌ها در مواقع وقوع بلایای طبیعی مانند زلزله سرپل ذهاب در سال ۹۶، سیل پلدختر در سال ۹۸ و چندین و چند ماموریت عملیاتی دیگر، به مردم خدمت‌رسانی کرده‌اند که مجموعا این خدمات‌رسانی‌ها به بیش از ۱۲۰ شبانه روز می‌رسد.

سالاریه تاکید کرد: همانطور که درباره زلزله بندر کنگ هم اخیرا اعلام کردیم، سازمان فضایی آمادگی دارد این بالن‌ها را بنابر اعلام نیاز وزارت ارتباطات در مناطقی که بلایای طبیعی در آنجا رخ داده، عملیاتی کند.

copied
نظر بگذارید