بسیاری از پروژه های صنعت برق با حمایت صنعت بیمه از عقب ماندگی خارج می شوند + فیلم
رئیس فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران، بیمه را صنعتی فقیر در ایران خواند و اظهار داشت : دولت به دلایل مختلف حضور زیادی در صنعت بیمه کشور داشته اما در هیچ جای دنیا نباید دولت ورود شدیدی به بیمه ها داشته باشد به عبارت بهتر، سازمان رگولاتوری میتواند برای بیمه مرکزی تعریف شود و دولت با همکاری نهاد های مستقل رگولاتوری صنعت بیمه را کنترل کند بنابراین صنعت بیمه خیلی جای توسعه دارد.
به گزارش چابک آنلاین، حمیدرضا صالحی در گفتگو با چابک آنلاین، گفت : در همه جای دنیا اگر نیروگاهی موفق نشد تا برق را به صنعت مورد نظر به موقع تحویل بدهد، بیمه گر این موضوع را بیمه کرده و خسارت میدهد یا به نیروگاه پشتیبان اطلاع میدهد تا برق لازم را به صنعت مورد نظر بدهد.
وی افزود : بیمه ها در تمامی حوزه ها در دنیا توسعه پیدا کرده و گستره خود را بالا برده اند و به واسطه آن قیمت محصولات خود را کاهش داده اند علاوه بر این افراد میتوانند به راحتی حرکت کنند، قدم های بزرگ بردارند، کسب کار خود را توسعه دهند و دغدغه و ریسک ها را کاهش دهند.
رئیس فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران تصریح کرد : بیمه در راستای حمایت از کسب و کارهای میتواند در صورتی که افراد از دولت طلبکار هستند، پول را از دولت بگیرد تا افراد بتوانند پروژه را به پیش ببرند و در این صورت بسیاری از پروژه ها به جلو حرکت کرده و آغاز می شوند.
صالحی ادامه داد : در پروژه های صنعت برق به دولت و وزارت نیرو بی اعتمادی زیادی وجود دارد اگر در پروژه های تجدیدپذیر بیمه به افراد اعلام کند که در صورت ساخت نیروگاه تجدید پذیر پول و هزینه آن را میدهد بسیاری از پروژه ها از وضعیت تعطیلی و عقب ماندگی خارج می شوند.