ارائه تسهیلات به طرح‌های ذخیره‌سازی روزمینی گاز

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران پروژه احداث خط لوله انتقال گاز چلوند - اردبیل را یکی از پروژه‌های مهم برای پایداری شبکه گاز کشور دانست و گفت: این خط لوله تا یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

ارائه تسهیلات به طرح‌های ذخیره‌سازی روزمینی گاز

به گزارش چابک آنلاین به نقل از تسنیم، مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: پروژه احداث خط لوله انتقال گاز چلوند - اردبیل کمک خواهد کرد برنامه‌های توسعه‌ای استان سرعت بیشتری بگیرد و قدرت مانور و انعطاف‌پذیری ما را برای توسعه زیرساخت‌ها با هدف پایداری شبکه گازرسانی و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به مردم استان اردبیل و اشتغال‌زایی جوانان افزایش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه پروژه‌های بسیار زیادی داریم که با قوت هرچه تمام‌تر در حال انجام است، گفت: طرح خط لوله چلوند - اردبیل با صحبت‌هایی که با همکارانم در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داشتم، ظرف یک سال آینده پایان می‌یابد.

چگنی پروژه احداث خط لوله انتقال گاز چلوند - اردبیل را یکی از پروژه‌های مهم برای پایداری شبکه گاز کشور دانست و گفت: مهم‌ترین موضوع انجام پروژه‌ها، تأمین کالا بوده که خوشبختانه این مهم برای پروژه خط لوله انتقال گاز چلوند - اردبیل به‌طور کامل انجام شده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این که طی دوسال گذشته از شروع به کار دولت سیزدهم، اقدام‌های مؤثری با توسعه گازرسانی و محرومیت‌زدایی انجام شده است، تصریح کرد: هم‌اکنون پروژه‌های گازرسانی متعددی در سطح کشور داریم که بیشتر این طرح‌ها همسو با تأمین پایدار انرژی و محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی بوده است.

چگنی به ابلاغ دو مأموریت اساسی به صورت شیوه‌نامه از سوی وزیر نفت اشاره کرد و گفت: طرح‌های ذخیره‌سازی روزمینی مانند SNG، Mini LNG و CNG یکی از این شیوه‌نامه‌های ابلاغی است که نیازمند سرمایه‌گذاری بوده؛ از این رو کسانی که می‌توانند در این زمینه اقدام‌هایی را انجام دهند، این فرصت را مغتنم بشمارند، ما نیز تسهیلات خوبی به آنها ارائه خواهیم کرد.

وی افزود: موضوع دیگر، جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های با بازده بالاست که تکیلف ما در سال جاری، تعویض 4 میلیون و 100 عدد بخاری بوده است. فراخوان نخست و دوم آن برای سرمایه‌گذاری انجام شده و به ازای هر جایگزینی؛ ما حواله گاز می‌دهیم که سرمایه‌گذاران می‌توانند آن را به قیمت گاز صادراتی بفروشند.

copied
نظر بگذارید