جهش ۱۵۴ درصدی سود عملیاتی شرکت بیمه کارآفرین در آذر۱۴۰۰
برای بررسی عملکردی شرکتهای بورسی ، یکی از مهمترین موارد بررسی میزان سودآوری شرکت در بخشهای عملیاتی و غیره است. سود عملیاتی یک بنگاه اقتصادی گویای آن است که شرکت عملکرد خوبی در حوزه تخصصی خود داشته و نسبت به دورههای قبل چگونه فعالیت داشته است.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از روابط عمومی بیمه کارآفرین، برای بررسی عملکردی شرکتهای بورسی ، یکی از مهمترین موارد بررسی میزان سودآوری شرکت در بخشهای عملیاتی و غیره است. سود عملیاتی یک بنگاه اقتصادی گویای آن است که شرکت عملکرد خوبی در حوزه تخصصی خود داشته و نسبت به دورههای قبل چگونه فعالیت داشته است.
بر اساس این دیدگاه، سود عملیاتی هر سهم شرکت بیمه کارآفرین در 9 ماهه منتهی به 30 آذر بالغ بر 154 درصد رشد داشته و بالغبر دو هزار و 842 میلیارد ریال شد.
بیمه کارآفرین در سهماهه سوم مبلغ هفت هزار و 393 میلیارد ریال درآمد حق بیمه داشته و نسبت به دوره مشابه در سال گذشته با رقم چهار هزار و 739 میلیارد ریال رشدی 56 درصدی داشت.
حق بیمه خالص شرکت مبلغ شش هزار و 126 میلیارد ریال، درآمد سرمایهگذاری از محل منابع بیمهای هفت هزار و 293 میلیارد ریال و سایر درآمد بیمهای 525 میلیارد ریال بوده که درنهایت این ارقام درآمدهای بیمه گری شرکت را به مبلغ 13 هزار و 944 میلیارد ریال رسید.
رشد 75 درصدی سوددهی نسبت به سال قبل
سود خالص شرکت در پایان فصل پاییز به رقم دو هزار و 490 میلیارد ریال که نسبت به سال قبل با رقم یک هزار و 420 میلیارد ریال بیش از 75 درصد رشد داشته و بر این اساس به هر سهم 262 ریال سود اختصاصیافته است.
رشد 40 درصدی سود انباشته
سود انباشته شرکت که یکی از مهمترین موردی است که میتوان از طریق آن بهسلامت مالی شرکت پی برد، در این دوره با رشدی 39 درصدی از مبلغ دو هزار و 519 میلیارد ریال به رقم سه هزار و 495 میلیارد ریال رسید.
نسبتهای مالی
دارایی شرکت در پایان آذر 1400 با رشدی 23 درصدی به رقم 85 هزار و 520 میلیارد ریال رسید. بدهی شرکت نیز مبلغ 71 هزار و 491 میلیارد ریال بوده و بهره مالکانه شرکت در این دوره 14 هزار و 29 میلیارد ریال بوده است.
بر اساس این اطلاعات مورداشاره، نسبت بهره مالکانه را به عدد 1،9 درصد رسانده است. نسبت بدهی نیز به مبلغ 83 درصد از دارایی رسیده که گویای توانایی پوشش ریسک قوی شرکت است.
ذخیره گیری شرکت
در 9 ماهه منتهی به 30 آذر 1400 ، بیشترین ذخیره گرفتهشده متعلق به بیمه عمر و تشکیل سرمایه بوده که نشان از آن دارد که این شرکت بالاترین تمرکز خود را روی بیمه عمر گذاشته است و بقیه موارد با فاصله زیادی نسبت به این رشته قراردادند.
بر اساس این گزارش، ذخیره خسارت معوق شرکت بیمه کارآفرین در این دوره به مبلغ دو هزار و 659 میلیارد ریال، ذخیره حق بیمه عاید نشده پنج هزار و 977 میلیارد ریال، ذخیره ریاضی بیمه عمر و تشکیل سرمایه مبلغ 54 هزار و 166 میلیارد ریال و سایر ذخایر فنی نیز مبلغ چهار هزار و 946 میلیارد ریال رسیده است.