آثار هنرهای تجسمی کاربردی می‌شوند

مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری تهران گفت: تاکنون هنرهای تجسمی به صورت گنجینه‌ای خلق می‌شده اما از سال آینده تمرکز بر روی تولید این آثار به صورت کاربردی خواهد بود.

آثار هنرهای تجسمی کاربردی می‌شوند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، محمد زرویی نصرآباد، اظهار کرد: تاکنون هنرمندان هنرهای تجسمی آثاری را خلق می کردند که آنها را در گنجینه ها می گذاشتیم اما از سال آینده سعی می کنیم آثار هنری کاربردی ساخته شوند که بتوان از آنها استفاده کرد، مثلا تذهیب، خوش نویسی و نقاشی بر روی وسایل کاربردی نقش می بندد تا علاوه بر زیبایی بتوان از آن محصول ها استفاده کرد.

وی افزود: آثاری مانند خوشنویسی های فاخر و تذهیب به صورت کتاب درمی آید تا ماندگار شود و همه بتوانند برای آموزش از این کتاب ها استفاده کنند.

رزویی نصرآبادی ادامه داد: وقتی اثری به محصول تبدیل شود بازار بهتری برای آن رقم می خورد و به اقتصاد هنرمند کمک می کند.

هنرهای تجسمی که گاه با اصطلاح هنرهای بصری یاد می‌شوند، هنرهای مبتنی بر حس بینایی مانند نقاشی، خوشنویسی، مجسمه‌سازی، طراحی محصول، چاپ دستی، عکاسی، گرافیک، تصویرسازی، طراحی صنعتی، صنایع دستی، ویدئو، فیلمسازی و طراحی داخلی است. همچنین هنرهای تجسمی شامل گروه دیگری با عنوان هنرهای کاربردی مانند طراحی صنعتی، طراحی گرافیک، طراحی مد، طراحی داخلی و هنر تزئینی، شوگرآرت می‌شود.

قلمرو کاری طراحی و هنرهای تجسمی بسیار گسترده‌است. در اصل این قلمرو همهٔ آنچه که می‌توان دید به جز نمایش را در بر می‌گیرد. منظور از نمایش هنرهایی مانند تئاتر، موسیقی، یا اُپرا است. البته مرز مشخص و درستی میان این تعاریف نیست؛ مثلاً توجه کنید به هنر تن و بدن یا مثلاً فیلم و هنر رسانه‌ای که می‌توانند همهٔ دسته‌های دیگر هنر را در خود جای دهند.

copied
نظر بگذارید