هفت غول فناوری ۱.۴ تریلیون دلار زیان کردند

هفت شرکت بزرگ فناوری که در دو سال گذشته، محرک اصلی رشد شاخص اس ان پی ۵۰۰ بوده اند، شروع خوبی برای سال ۲۰۲۵ نداشته‌اند و با اصلاح قیمت، ارزش آنها تقریبا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

هفت غول فناوری ۱.۴ تریلیون دلار زیان کردند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، شاخص هفت باشکوه بلومبرگ که یک معیار سنجش هم‌وزن، متشکل از شرکت‌های اپل، انویدیا، مایکروسافت، آلفابت، آمازون، متا پلتفرم و تسلا است، حدود ۱۰ درصد از بالاترین میزان خود در دسامبر افت کرده و از آستانه‌ای که با تعریف اصلاح قیمت، مطابقت دارد، عبور کرده است.

شرکت خودروسازی تسلای ایلان ماسک، بزرگترین عقب ماندگی را در این شاخص، طی این مدت داشته است و پس از آن مایکروسافت و آلفابت قرار دارند. در حالی که سهام این سازنده خودروهای برقی، پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اوایل نوامبر گذشته، در ابتدا روند افزایشی یافته بود، اما از آن زمان، به شدت ریزش کرده است. سهام تسلا به دلیل مجموعه‌ای از گزارش‌های فروش بد و افزایش رقابت از سوی رقبای چینی مانند شرکت بی‌وای‌دی، تحت فشار کاهشی گرفته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، با این حال، سهام شرکت «متا» که مالک فیس‌بوک است، امسال خلاف این روند حرکت کرده است، زیرا سرمایه‌گذاران از استراتژی هوش مصنوعی این غول شبکه اجتماعی استقبال کرده‌اند. «متا»، طولانی‌ترین روند صعودی تاریخ خود را در فوریه ثبت کرد و به مدت ۲۰ روز معامله متوالی صعود کرد و بیش از ۳۲۰ میلیارد دلار به ارزش خود افزود.

 

copied
نظر بگذارید