حمله زورگیران خشن به پسر دانشجو در گرگان

زورگیران خشن با حمله به پسر دانشجو در یکی از پارک‌های شهر گرگان وی را روانه بیمارستان کردند.

حمله زورگیران خشن به پسر دانشجو در گرگان

به گزارش چابک آنلاین،  حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان با اعلام خبر شناسایی و دستگیری متهمان اصلی ضرب و شتم پسر دانشجو در یکی از پارک‌های شهر گرگان گفت: «این پرونده با جدیت در حال پیگیری است.»

وی افزود: «یک دانشجوی واحد پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان شامگاه یکشنبه هنگام حضور در یکی از پارک‌های شهر گرگان توسط توسط چند نفر که قصد سرقت گوشی تلفن همراه او را داشتند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت و مصدوم شد. این دانشجو به بیمارستان منتقل شده و حال عمومی او خوب است.»

وی از تشکیل یک تیم با حضور بازپرس ویژه و پلیس برای رسیدگی به این پرونده خبر داد و گفت: «با اشراف اطلاعاتی و در یک اقدام پلیسی، متهم اصلی زورگیری در خراسان جنوبی دستگیر شد و سایر عوامل این درگیری نیز شناسایی و دستگیر شدند.

محلی که این دانشجو مورد ضرب و شتم قرار گرفته خارج از محیط دانشگاه و خوابگاه بوده است.»

پس از وقوع حادثه، بلافاصله مسئولان دانشگاه پیگیری موضوع و رسیدگی به این دانشجو را در دستور کار خود قرار دادند.

لازم به ذکر است صبح دوشنبه مدیرکل سیاسی استانداری گلستان و معاون فرماندار گرگان به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در بیمارستان از این دانشجو عیادت کردند. بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان، وضعیت عمومی این دانشجو پایدار گزارش شده است.

 

copied
نظر بگذارید