۲۴۲ تن در تصادفات نوروزی جان باخته‌اند

فرمانده کل انتظامی گفت: همچنان شاهد تصادفات در جاده‌ها هستیم و آمار جان باختگان تصادفات نوروزی تا سوم فروردین ماه به ۲۴۲ تن رسیده است.

۲۴۲ تن در تصادفات نوروزی جان باخته‌اند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، سردار سرتیپ احمدرضا رادان در قرارگاه نوروزی مشهد افزود: سرعت غیر مجاز، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ بیشترین علت تصادفات است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه علما، مسوولان و هنرمندان به پویش «نه به تصادف» پیوسته اند و نقش مردم در پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی بسیار تعیین کننده است.

فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: حضور توأم با آمادگی و هوشیاری و نگاه اطلاعاتی لازمه کار پلیس است و باید حضور هوشمندانه در کنار اقتدار هوشمندانه داشته باشیم.

سردار رادان افزود: سبک مدیریتی فراجا در سال ۱۴۰۴ باید بر این اصل پیاده شود که در رابطه با مردم، خدمتگزار، در ارتباط با همکاران، با رشد و هدایت و در ارتباط با مجرمان و متخلفان، مقتدر و در ارتباط با محیط، جهادی عمل کنیم.

وی ادامه داد: امنیت محله محور در خراسان رضوی خوب اجرا شده است و نیاز به ارتقا و کار اطلاعاتی و رفع دغدغه‌های مردمی دارد که اشراف اطلاعاتی آن را کامل می‌کند.

copied
نظر بگذارید