انفجار در یک ساختمان مسکونی به دلیل نشت گاز

سخنگوی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از یک مورد حادثه انفجار ساختمان به دلیل نشت گاز و مصدومیت سه نفر خبر داد.

انفجار در یک ساختمان مسکونی به دلیل نشت گاز

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سید جلال ملکی،  در تشریح این حادثه بیان کرد: ساعت ۹:۱۱ صبح امروز یک مورد حادثه انفجار در یک منزل مسکونی به آدرس محله قلعه مرغی به سامانه ۱۲۵ اعلام می‌شود. 

وی افزود: بلافاصله سه ایستگاه به محل حادثه اعزام می‌شوند. آتش‌نشانان در محل مشاهده می‌کنند در یک منزل قدیمی دو و نیم طبقه، که در نیم طبقه بالا واحدی به وسعت حدود ۵۰ متر بوده است، به علت نشت گاز آبگرمکن در این واحد انفجار رخ داده و بخشی از دیوارهای آن تخریب شده است.

سخنگوی آتش‌نشانی در ادامه خاطرنشان کرد: یک آقای ۶۰ ساله به دلیل انفجار دچار مصدومیت‌ شده بود. در قسمت پایین ساختمان نیز دو خانم حضور داشتند که آن‌ها بیشتر دچار ترس و شک زدگی شده بودند و مصدومیت جسمی نداشتند. هر سه نفر تحویل عوامل اورژانس شدند. 

ملکی در پایان گفت: این حادثه منجر به آتش سوزی نشده بود و فقط یک انفجار بود و پس از پایان عملیات و ایمن سازی، محل تحویل عوامل انتظامی شد.

copied
نظر بگذارید