برخورد قاطع پلیس با متخلفان دستکاری پلاک خودروها
رئیس پلیس راهور فراجا از برخورد جدی با تخلفات مرتبط با دستکاری یا مخدوش کردن پلاک خودروها خبر داد.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا از برخورد قاطع پلیس با متخلفانی که اقدام به مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه خود میکنند خبر داد و گفت: این عمل دیگر صرفاً یک تخلف رانندگی بهحساب نمیآید بلکه بهعنوان جرم شناخته میشود.
وی گفت: افرادی که اقدام به تغییر یا مخدوش کردن پلاک خودرو خود میکنند، نه تنها جریمه خواهند شد، بلکه به مراجع قضائی معرفی میشوند و طبق قانون با مجازاتهای سنگینی روبهرو خواهند شد. برای مقابله با این نوع تخلفات، طرح ویژهای در حال اجرا است که هدف آن شناسایی خودروهایی است که پلاک خود را تغییر داده یا پوشاندهاند همچنین این طرح به کمک سامانههای هوشمند و جدید پلیس، دقت بیشتری در شناسایی و برخورد با تخلفات این چنینی خواهد داشت.
سردار حسینی در ادامه، به مشکلات موجود در تجهیزات ثبت تخلف کشور اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر، در کل کشور تنها حدود ۶۰۰۰ سامانه ثبت تخلف فعال وجود دارد، در حالی که برای پوشش کامل و دقیق راهها و معابر اصلی کشور به حداقل ۵۰ هزار سامانه نیاز است.» وی اضافه کرد که در تهران تنها ۳۰ درصد از دوربینها فعال هستند و بسیاری از این دوربینها بهدلیل مشکلات فنی و کمبود اعتبار مالی از کار افتادهاند.
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه اظهار داشت: در جادههای کشور، کمتر از ۵۰ درصد سامانهها در وضعیت مطلوب قرار دارند و بسیاری از آنها فرسوده شدهاند و نیاز به بهروزرسانی دارند.
وی ادامه گفت: برای بهبود این وضعیت، اعتبارات قابل توجهی نیاز است. طبق قانون، منابع حاصل از جریمههای رانندگی باید به تجهیز و بهروزرسانی سامانههای ثبت تخلف اختصاص یابد، اما متأسفانه این موضوع بهطور کامل عملیاتی نشده است.
سردار حسینی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات کافی و همکاری شهرداریها، وزارت کشور و سازمان راهداری، مشکلات موجود در این حوزه بهزودی حل شود.
رئیس پلیس راهور در پایان تأکید کرد که هدف اصلی پلیس راهور، به صفر رساندن خطاهای انسانی و سیستمی در ثبت تخلفات است افزود: با اجرای طرحهای جدید و بهروزرسانی سامانههای هوشمند، میتوان گامهای مؤثری در افزایش ایمنی راهها، کاهش تخلفات و جلب رضایت عمومی برداشت. این اقدامات نهتنها موجب افزایش دقت در شناسایی تخلفات، بلکه در نهایت به ارتقای شفافیت و اعتماد عمومی به سامانههای ثبت تخلف کمک خواهد کرد.