بهره‌مندی بیش از ۲ میلیون بیمار از خدمات صندوق بیماری‌های خاص

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیماران خاص از خدمات صندوق حمایت از بیماری‌های خاص، صعب العلاج و نادر بهره‌مند شده‌اند.

بهره‌مندی بیش از ۲ میلیون بیمار از خدمات صندوق بیماری‌های خاص

به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران روز سه‌شنبه درباره شرایط صندوق بیماری‌های خاص، صعب العلاج و نادر، بودجه، بیماری‌های تحت پوشش و تعداد بیماران بهره‌مند از خدمات این صندوق، گفت: صندوق حمایت از بیماری‌های خاص، صعب العلاج و نادر در سال اول با حدود ۵ همت بودجه راه اندازی شد و از ابتدا با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حدود ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق قرار گرفتند که در رأس این بیماری‌ها سرطان‌ها قرار دارد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین هزینه کرد صندوق بیماری‌های خاص، صعب العلاج و نادر مربوط به انواع سرطان‌ها است.

ناصحی با اشاره به معرفی برخی بیماری‌های تحت پوشش این صندوق از جمله پیوندها، بیماری‌های متابولیک، فشارخون، دیابت، بیماری‌های عصبی، روانی و قلبی و عروقی گفت: تمام بیمه‌شدگان بیمه‌های پایه سلامت از جمله بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح می‌توانند از خدمات این صندوق بهره‌مند شوند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: هزینه بسیاری از بیماری‌های صعب العلاج از جمله کاشت حلزون تا ۱۰۰ درصد تحت پوشش صندوق صعب العلاج قرار دارد و به بیماران توصیه می‌شود با توجه به گرانی دارو، برای کاهش هزینه‌ها به مراکز و موسسات دولتی مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: اقدام مثبت سازمان بیمه سلامت برای این گروه از بیماران و ارتباط دو سویه آنها، ایجاد و راه اندازی سامانه فناوری توان بخشی به نام «اشارک» است که بیماران ناشنوا و کم شنوا می‌توانند از خدمات مورد نیاز خود توسط این سامانه مطلع شوند.

افزایش بیماری‌های تحت پوشش صندوق

ناصحی اظهار کرد: تعداد بیماری‌های تحت پوشش صندوق حمایت از بیماری‌های خاص، صعب العلاج و نادر از ۱۰۷ به ۱۳۰ بیماری و با بودجه ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۶۹ بیماری نیز دارای بسته خدمتی است و این بیماران می‌توانند با سامانه ۱۶۶۶ به صورت شبانه روزی برای پاسخ به هرگونه پرسش خود از پوشش خدمات و تعداد بیماری‌ها تماس بگیرند و پاسخ را دریافت کنند.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه نشاندار شدن بیماران صعب العلاج مسیر‌های مختلفی دارد، گفت: بیماران می‌توانند علاوه بر سامانه‌های بیمه سلامت، به ادارات بیمه‌های پایه سلامت از جمله تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مراجعه کنند و نشاندار شوند؛ البته برخی بیماری‌ها از جمله طیف اتیسم را پزشکان نیز می‌توانند نشاندار کنند.

copied
نظر بگذارید