عرضه اولیه نخستین شرکت بیمارستانی در فرابورس

بازار نوآفرین فرابورس ایران دیروز میزبان عرضه ۱۲ درصد از سهام شرکت مهر مام میهن در نماد «مهرمام» بود و هر سهم این شرکت با قیمت کشف‌شده ۳ هزار و ۳۸۳ ریال روی تابلو این بازار نشست.

عرضه اولیه نخستین شرکت بیمارستانی در فرابورس

به گزارش چابک آنلاین به نقل از تسنیم، در مرحله اول سفارش‌گیری این عرضه اولیه، تعداد ۸۰ صندوق سرمایه‌گذاری در سهام، مختلط و درآمد ثابت در عرضه ۴ درصد از کل سهام «مهرمام» به روش حراج شرکت کردند.

سرمایه‌گذاران واجد شرایط در عرضه دیروز مجاز به خرید حداکثر یک میلیون و ۶۱۷ هزار و ۵۰۰ سهم بودند.

پیش از عرضه اولیه سهام مهر مام میهن، قیمت هر سهم این شرکت ۳۷۳۰ ریال ارزش‌گذاری شده بود.

در مرحله دوم نیز ۸ درصد از سهام مهر مام به عموم سرمایه‌گذاران به قیمت ۳۸۳۸ ریال عرضه شد که سقف سهام قابل خریداری از سوی هر کد حقیقی و حقوقی ۵۰۰ سهم در نظر گرفته شد.

در نهایت یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۵۱۷ کد حقیقی اقدام به خرید سهام «مهرمام» با قیمت کشف‌‎شده کردند.

صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی کاوش، بازارگردان این عرضه بود و شرکت تامین سرمایه امید در جایگاه متعهد خرید ایفای نقش کرد.

گفتنی است شرکت مهر مام میهن دی‌ماه ۱۴۰۲ در فرابورس پذیرش شده و مهرماه سال جاری در گروه سلامت انسان و مددکاری اجتماعی و زیرگروه فعالیت‌های بیمارستانی به عنوان دومین شرکت در تابلوی دانش‌بنیان بازار نوآفرین درج شد.

copied
نظر بگذارید