اختصاصی چابک آنلاین؛

درآمد عملیاتی پرداخت الکترونیک پاسارگاد ۲۲ درصد رشد کرد + جدول

کارنامه عملکرد یکساله شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد منتشر شد که بر این اساس، درآمدهای عملیاتی این شرکت با نماد پی پاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ به رقمی بالغ بر ۵،۶۶۷ میلیارد تومان رسید.

درآمد عملیاتی پرداخت الکترونیک پاسارگاد ۲۲ درصد رشد کرد + جدول

چابک آنلاین، حدیث اسماعیل زاده، پرداخت الکترونیک پاسارگاد سال ۱۴۰۲ را با درآمد عملیاتی ۴،۶۵۷ میلیارد تومانی به پایان رسانده بود.

بنابراین درآمدهای عملیاتی در سال ۱۴۰۳ رشدی ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش چابک آنلاین، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد (سهامی عام) به عنوان یکی از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد و با مسئولیت راهبری خدمات پرداخت الکترونیک از تاریخ ۱۳۸۴/۱۱/۳۰ آغاز به کار کرده و هم اکنون در گروه هلدینگ فناپ فعالیت می کند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۳، شرکت ۴۹۲ میلیارد تومان سود عملیاتی کسب کرده  که نسبت به سود عملیاتی ۵۰۴ میلیارد تومانی در سال مالی قبل از آن، ۲ درصد کاهش داشته است.

بررسی عملکرد سالانه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد نشان می دهد که سود خالص آن  در پایان سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۳۳۷ میلیارد تومان بوده است.

لازم به ذکر است که شرکت در سال ۱۴۰۲، ۳۸۰ میلیارد تومان سود خالص داشته است‌.

مقایسه این ارقام نشان می دهد که پی پاد در سال ۱۴۰۳ در سود خالص خود ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سرمایه شرکت در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲ یکسان و برابر با ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.

ریز گزارش درآمدهای عملیاتی شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد نشان می دهد که بیشترین عایدی شرکت از فروش خالص با رقم ۳،۵۲۴ میلیارد تومان بوده است.

پس از آن درآمد ارائه خدمات با ۲ هزار میلیارد تومان بیشترین درآمد را برای شرکت داشته است.

شرکت از محل فروش خالص خود مبلغ ۳،۴۷۶ میلیارد تومان را از فروش شارژ تلفن های همراه در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ کسب کرده است.

افزایش درآمد ارائه خدمات، ناشی از افزایش تعداد دستگاه های کارتخوان بر روی سوئیچ شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد است.

کارنامه عملکرد یکساله شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد

بابت هر تراکنش شاپرکی به صورت میانگین مبلغ ۲.۱۵۰ ریال کارمزد به شرکت تعلق می گیرد.

بر اساس قرارداد منعقده فی مابین شرکت و بانک پاسارگاد مبلغ ۲،۰۰۰،۰۰۰ میلیارد ریال ناشی از جذب منابع متصل به درگاه بانک پاسارگاد و مبلغ ۷،۱۴۲،۷۲۱ میلیارد ریال ناشی از رسوب منابع نزد این بانک درآمد کسب شده است.

دارایی های ثابت مشهود تا ارزش ۹۷۷ میلیارد تومان در مقابل خطرات احتمالی ناشی از حریق، سیل و زلزله از پوشش بیمه ای برخوردار است.

شهاب جوانمردی، زهرا میرحسینی، محمد نژاد صداقت، هوشنگ معتمدی و ساسان بهمنیار اعضای هیئت مدیره شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد را تشکیل می دهند.

copied
نظر بگذارید