اختصاصی چابک آنلاین؛
بیشترین فروش سخت افزار صنعت پرداخت الکترونیک به این شرکت ها رسید + جدول
صنایع بانکداری و پرداخت از جمله صنایع مهم و تاثیرگذار در چرخه اقتصادی تمامی کشورها به شمار می روند که به عنوان نیروی محرکه صنایع هم برشمرده می شوند.
چابک آنلاین، حدیث اسماعیل زاده، درحال حاضر در ایران بیش از ۳۰ بانک و ۱۲ شرکت پرداخت الکترونیک در حال فعالیت هستند.
شرکت های تامین کننده تجهیزات الکترونیکی به عنوان بازوهای نظام بانکی و پرداخت کشور نقش اساسی در کاهش هزینه های عملیاتی داشته و انتقال تراکنش های این دو صنعت به فضای الکترونیکی را رقم زده اند.
از این رو آنها توانسته اند بهرهوری این صنعت را نیز به طرز چشمگیری بهبود ببخشند.
دراین بین شرکت های فناپ تک( وابسته به بانک پاسارگاد)، شرکت فردیس (وابسته به خدمات انفورماتیک)، آدونیس ( وابسته به سه بانک ملت، سامان و پاسارگاد)، شرکت ایران ارقام ( وابسته به سرمایه گذاری فرهنگیان) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (وابسته به بانک پارسیان) از شرکت های مطرح در حوزه تولید راهکارهای بانکی و پرداخت هستند.
شرکت های تاپکیش و ایران ارقام از رقبای بورسی شرکت توسعه فن افزار توسن و شرکت های تندرنور، آدونیس، فردیس و فناپ تک از رقبای غیربورسی به شمار میآیند.
این آمار نشان دهنده فروش تعداد ماشین های بانکی (ATM) از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲ است.
براین اساس، جایگاه بالاترین فروش ماشین بانکی در سال ۱۴۰۲ را شرکت توسن تکنو ( توسعه فن افزار توسن) با ۲.۲۴۰ عدد از آن خود کرده است.
پس از آن شرکت فرادیس با ۲.۰۶۳ عدد و شرکت آدونیس با ۱.۳۰۱ عدد به ترتیب در جایگاه دوم و سوم فروش قرار گرفته اند.
سخت افزار پرداخت به انواع پایانه های پرداخت(با سیم، بی سیم، اندرویدی، PinPad، متصل) و صندوق های فروشگاهی الکترونیک اشاره دارد.
شرکت توسن تکنو ( توسعه فن افزار توسن) با ۴۲۱.۳۵۳ عدد بیشترین فروش در سخت افزارهای پرداخت را در سال ۱۴۰۲ داشته است.
شرکت تندر نور با ۲۵۷۰۰۰ در رتبه دوم فروش و شرکت تاپ کیش با ۱۴۳.۱۸۷ در رتبه سوم فروش سال ۱۴۰۲ جای گرفته اند.
درسال گذشته شرکت توسن تکنو ( توسعه فن افزار توسن) با رقمی بالغ بر ۲.۱۲۱ میلیارد تومان در سکوی اول درآمدهای عملیاتی در میان سایر شرکت های این صنعت ایستاده است.
در سکوی دوم درآمدهای عملیاتی نیز شرکت تاپکیش با ۹۶۶ میلیارد تومان قرار گرفته است.