اختصاصی چابک آنلاین؛

دلایل عدم شرکت بانک‌های سریلانکا در رده‌بندی‌های بین‌المللی چیست؟

بانکداری درکشور سریلانکا با تاسیس نخستین بانک به نام "بانک سریلانکا" آغاز به کار کرد.

دلایل عدم شرکت بانک‌های سریلانکا در رده‌بندی‌های بین‌المللی چیست؟

چابک آنلاین، متین محمدی، بانک دولتی کشور سریلانکا با نام "بانک سریلانکا" شناخته می‌شود و دولت این کشور تا حد زیادی سهامدار اصلی آن است.

نهاد نظارتی بر بانک‌ها و موسسات مالی سریلانکا با نام "کمیته نظارت بر بانک‌ها و موسسات مالی" (CBSL) شناخته می‌شود و به عنوان یک نهاد دولتی فعالیت می‌کند.

چند بانک معروف در سریلانکا عبارتند از بانک ملی سریلانکا، هاتون ناسیونال بانک، بانک کامرس و صنعت سریلانکا و بانک سی ان آی.

نقاط قوت بانک‌های کشورسریلانکا شامل پوشش گسترده شبکه شعب، ارائه خدمات نوآورانه با تکنولوژی مدرن و  استفاده از سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته است.

نقاط ضعف بانک‌های سریلانکا شامل مشکلات مالی و اقتصادی، نقص درمدیریت ریسک و نقص در تعامل با مشتریان می‌ شود.

راه‌های جذب مشتری در بانک‌های سریلانکا شامل ارائه خدمات متنوع و نوآورانه، تبلیغات فعّال برای افزایش شناخت برند، ارتقای تجربه مشتری از طریق فناوری مدرن و ارائه بسته‌های ویژه برای حسن رضایت مشتریان است.

بانک‌ها از تکنولوژی برای ارتقای خدمات مالی، اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی برای پیشنهاد بهینه محصولات و افزایش امنیت درتراکنش‌ها استفاده می‌کنند.

بانک‌های سریلانکا برخی وام‌ها و برنامه‌های اقتصادی ویژه را برای مشتریان خود در نظر دارند.

این وام‌ها شرایط ویژه‌تری در زمینه‌هایی مثل بهره، مدت زمان بازپرداخت و شرایط تسهیلات دارند.

بانک‌های سریلانکا برای تبلیغات از بسترهای مختلفی از جمله تلویزیون، رادیو، اینترنت  و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند تا به گسترش و شناخت برند خود بپردازند.

بسیاری از بانک‌های سریلانکا در رده‌بندی‌های مالی بین‌المللی شرکت نمی کنند.

یکی ازکارت‌های بانکی مخصوص مشتریان خاص درسریلانکا، کارت "Platinum" است که با امکانات و مزایای ویژه از جمله بیمه‌های مسافرتی، سرویس‌های اختصاصی مشتری و دسترسی به سرویس‌های VIP همراه است.

 بانک‌های سریلانکا نیز به حوزه رمزارزها وارد شده‌اند و برخی از آنها امکان معاملات با رمزارزهای دیجیتال را فراهم کرده‌اند.

بانک‌های سریلانکا همچنین ازهوش مصنوعی در فرآیندهای مختلف از جمله تحلیل امنیتی، پیش‌بینی تراکنش‌ها و بهبود سیستم‌های خدمات مشتری استفاده می‌کنند.

بانک‌های کشور سریلانکا نیز شرکت‌های لیزینگ را در سبد خدمات خود دارند. 

برخی از این شرکت‌ها عبارتند از "سی اف لیزینگ"، "آبیکس لیزینگ" و "مرکوری لیزینگ" که به عنوان موسسات مالی نهاد‌های خصوصی اقدام به ارائه خدمات لیزینگ در زمینه‌های مختلف از جمله خودرو، ماشین‌آلات و تجهیزات می‌کنند.

همچنین، بانک‌های سریلانکا خدمات بیمه‌ای نیز ارائه می‌دهند.

برخی از بانک‌های فعال در حوزه بیمه در این کشور شامل "بانک ملی سریلانکا" با برند "ملی اینسورانس"، "هاتون ناشیونال بانک" با "هاتون اینسورانس" و"بانک کامرس و صنعت سریلانکا" با "کامرس اینسورانس" هستند.

دردهه‌های اخیر، بانک‌های سریلانکا با چالش‌های متنوعی مواجه شده‌اند.

بحران‌های مالی، نوسانات اقتصادی و تاثیرات جهانی از جمله عواملی هستند که در برخی سال‌ها نظیر 2008 و 2020 باعث افت رشد اقتصادی و مشکلات در بخش مالی بانک های این کشور شده‌اند.

 بانک‌های سریلانکا همچنین تجارب ادغام را پشت سر گذاشته‌اند.

 به عنوان مثال، در سال 2019، بانک ملی سریلانکا با هاتون ناشیونال بانک ادغام شده و به نام "بانک هاتون ملی سریلانکا" شناخته می‌شود. 

این ادغام به منظور تقویت و گسترش عملکرد اقتصادی و مالی بانک‌ها انجام شد.

بانک‌های سریلانکا نیزبه مسائل محیط زیست اهمیت زیادی می‌دهند و طرح‌هایی برای کمک به حفاظت از محیط زیست دارند.

برخی از این طرح‌ها شامل مواردی مانند کاهش مصرف انرژی، ارتقای کاربرد فناوری‌های نوین درعملیات بانکی  و حمایت از پروژه‌های پایداری در حوزه‌های زیست‌بوم و توسعه پایدار هستند.

 

copied
نظر بگذارید