تخصیص ۶۰ درصد از تسهیلات بانکی به وام ازدواج، فرزند و اشتغال
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی با تشریح عملکرد شبکه بانکی در خصوص پرداخت تسهیلات تکلیفی قرضالحسنه ازدواج، فرزند و اشتغال گفت: بانک های خصوصی در این زمینه بالغ بر ۷۰۷.۴۷۲ میلیاردریال تسهیلات پرداخت کرده اند که حدود ۶۰ درصد عملکرد شبکه بانکی را شامل می شود. این آمار نشان از عملکرد مناسب بانک های خصوصی و اهتمام آنها در بهره مندی بیشتر متقاضیان از تسهیلات ازدواج و فرزند است.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، صحابی گفت: حسب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری مجموعاً مبلغ ۱.۹۳۲.۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزند بر شبکه بانکی تکلیف و ابلاغ شده است که از مبلغ مزبور تا تاریخ ۲۲ مهرماه سال جاری مجموعاً مبلغ ۱.۱۷۲.۷۷۷ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزند توسط شبکه بانکی به متقاضیان این تسهیلات پرداخت شده است.
مدیر اداره اعتبارات افزود: از مبلغ تکلیف شده فوق الذکر به میزان ۱.۱۹۹.۸۰۰ میلیاردریال آن جهت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به بانک های خصوصی محول شده است که عملکرد بانک های خصوصی در این خصوص بالغ بر ۷۰۷.۴۷۲ میلیارد ریال، حدود ۶۰ درصد عملکرد شبکه بانکی است که نشان از عملکرد مناسب بانک های خصوصی و اهتمام آنها در بهره مندی بیشتر متقاضیان از تسهیلات ازدواج و فرزند است.
صحابی خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره ۱۸ قانون مزبور مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ میلیارد ریال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان معرفی شده توسط نهادهای حمایتی به شبکه بانکی کشور تکلیف شده است که متناسب با معرفی متقاضیان از طریق نهادهای مربوطه قابل اعطا است. ضمناً از سهمیه تعیین شده مبلغ ۳۶۵.۰۰۰ میلیارد ریال آن (۷۳ درصد از سهمیه تکلیفی مزبور) به بانکهای خصوصی محول شده است.
طبق اعلام بانک مرکزی، وی با اشاره به کثرت تکالیف قرض الحسنه محوله و کمبود منابع قرض الحسنه شبکه بانکی تصریح کرد: عملکرد شبکه بانکی در اعطای تسهیلات ازدواج، فرزند و اشتغال و .... مطلوب بوده و شبکه بانکی به خصوص بانک های خصوصی حداکثر تلاش خویش را جهت پرداخت تسهیلات مذکور به متقاضیان به کار گرفته اند.
مدیر اداره اعتبارات در پایان گفت: با توجه به عملکرد مطلوب و مناسب شبکه بانکی کشور، طی مراسمی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بانک های فعال در پرداخت تسهیلات اشتغال تقدیر شد که از آن جمله می توان به بانکهای کشاورزی، پارسیان، اقتصاد نوین، سپه، توسعه تعاون، ملت، رفاه کارگران، تجارت، ملی ایران، قرضالحسنه مهر و رسالت اشاره کرد.