استقبال مردم از احراز هویت برخط/ ۴۲۴ هزار احراز هویت برخط در سه ماهه ابتدایی سال انجام شد
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: بهرهگیری از فناوری اطلاعات در راستای هوشمندسازی قوه قضاییه اولویت مرکز آمار قوه قضاییه است.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس اعلام رسانه قوه قضاییه، ثبت نام ثنا اولین خدمت پایه و درگاه ورود به قوه قضاییه و دریافت دیگر خدمات حقوقی و قضایی به صورت الکترونیک در قوه قضاییه است. استفاده از فناوریهای نوین در راستای هوشمندسازی فرایندهای قضایی در دو سه سال اخیر با رشد مناسبی همراه بوده است.
بهرهگیری از فناوری اطلاعات و فناوریهای نوین نوعی دگرگونی را در ارائه خدمات به وجود آورده است. ارائه خدمات بر پایه فناوریهای نوین دستاوردهای بینظیری به همراه داشته است. سهولت، سادگی، دسترسی ارزان، از بین رفتن محدودیتهای زمانی و جغرافیایی، ارائه خدمات رایگان یا ارزان، کاهش هزینههاو صرفهجویی در وقت بخشی از این دستاوردها محسوب میشود.
یکی از این اقدامات که بر پایه فناوریهای هوشمند صورت میگیرد احراز هویت بر خط است. احراز هویت بر خط برای داشتن کد ثنا الزامی است. این احراز هویت با بهرهگیری از فناوریهای نوین و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان توانسته است شکل جدیدی از ارائه خدمات ارائه دهد.
محمد کاظمیفرد، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه در راستای اجرای سند تحول قضایی اقدامات متفاوتی برای هوشمندسازی قوه قضاییه صورت گرفته است، گفت: یکی از این خدمات احراز هویت برخط کد ثنا است. این موضوع دو سالی است که با بهرهگیری از به روزترین تکنولوژیهای جهان و با رعایت حریم خصوصی و در یک فضای کاملاً امن صورت میگیرد.
خوشبختانه این فرایند در بازه زمانی بسیار بسیار کوتاه و در حدود کمتر از ۲۰ دقیقه به طول میانجامد در حالی که در گذشته باید برای احراز هویت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه میشد و علاوه بر صرف زمان در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هزینههای رفت و آمد و موارد دیگر را در بر میگرفت، اما امروز به واسطه هوشمندسازی قوه قضاییه این خدمت به صورت آنلاین در هر زمان از شبانه روز و در هر نقطه جغرافیایی قابل دسترسی است.
کاظمیفرد در ادامه با بیان اینکه کاهش حضور مردم در مجتمعهای قضایی، رفع محدودیتهای جغرافیایی، رعایت حقوق شهروندی، رفع محدودیتهای زمانی، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و دسترسی آسان و راحت بخشی از ویژگیهای احراز هویت بر خط است گفت: بهرهگیری از فناوری اطلاعات در راستای هوشمندسازی قوه قضاییه با هدف تسریع امور مردم و رضایت آنان در جهت بهرهمندی از این خدمات اولویت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه خوشبختانه با استقبال مناسب مردم از خدمات الکترونیک مواجه هستیم، گفت: در سه ماه ابتدایی سال گذشته۱۵۱ هزار و ۶۹۰ مورد احراز هویت برخط صورت گرفته است که در سال جاری و در بازه زمانی مشابه ۴۲۴ هزار و ۷۰۱ احراز هویت بر خط صورت گرفته است که نشان از ۱۷۹ درصد رشد در این موضوع دارد.