۶۰ درصد عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها پرداخت نشد

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل ‌و نقل جاده‌ای گفت: فقط ۴۰ درصد عوارض الکترونیکی آزادراه‌های دولتی توسط مردم پرداخت شده است که این موضوع روند نگهداری و بهسازی مسیرهای آزادراهی را با مشکل مواجه می‌کند.

۶۰ درصد عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها پرداخت نشد

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، «خداداد مقبلی» گفت: درحالی که ایمن سازی و بهسازی هر کیلومتر مسیر آزادراهی با توجه به تورم فعلی بین ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه دارد و نسبت به نوع مسیر و قیمت ارز متغییر است، با مشکل دریافت عوارض الکترونیکی آزادراهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی طرحی بود که دولت تدبیر و امید همه تلاش خود را برای اجرای درست آن داشت و نهایتا توانستیم از ابتدای سال گذشته چهار آزادراه دولتی را به اخذ عوارض الکترونیکی مجهز کنیم تا هم صف خودروها در عوارضی شهرها کاهش یابد و هم برنامه هوشمند سازی مسیر آزادراهی کشور محقق شود و هم برنامه اصلی برای صرفه جویی در مصرف سوخت با کاهش زمان سفر به انجام برسد.

مقبلی گفت: اکنون آزادراه‌های کرج – قزوین، قزوین –زنجان، تهران- ساوه، تهران - قم و بندرعباس - بندر شهید رجایی به اخذ عوارض الکترونیکی مجهز است اما شاهد هستیم که فقط ۴۰ درصد عوارض توسط مردم پرداخت شده است.

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای از تلاش برای اعمال قوانین سختگیرانه و اصلاح قوانین بالادستی برای پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراهی توسط مردم خبر داد و گفت: به دنبال مصوبه‌ای هستیم تا زمانی که صاحب خودرو برای تعویض پلاک مراجعه می‌کند نسبت به پرداخت عوارض الکترونیکی اقدام و سبب امکان تعویض پلاک برای وی فراهم شود.

مقبلی با بیان اینکه متولی نگهداری آزادراه‌های دولتی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای است ادامه داد: هزینه آسفالت و نگهداری آزادراه‌ها، هزینه‌های هوشمندسازی و بسیاری از هزینه‌های دیگر از محل دریافت عوارض تامین می‌شود و هیچ ردیف اعتبار دولتی برای پرداخت این هزینه‌ها وجود ندارد و بنابراین نیاز است تا کاربران جاده به موقع عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنند تا هم در نگهداری و ایمن سازی شبکه آزادراهی با مشکل برنخوریم و هم بخش خصوصی برای سطح سرویس مناسب اقدام کند و مجبور به بازگرداندن باجه های عوارضی نباشد.

 

copied
نظر بگذارید