جرایم بیمهای کارفرمایان در حمایت از سیلزدگان بخشیده میشود
رئیس شعبه تامیناجتماعی چابهار، از آمادگی این شعبه برای ارائه خدمات بیمهای از جمله پوشش بیمه بیکاری و نیز بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان در حمایت از سیلزدگان منطقه خبر داد.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مجید مستوفی با بیان اینکه شهر چابهار مصون از سیل اخیر سیستان و بلوچستان بوده و خوشبخانه خسارتی در شهر چابهار ایجاد نشده است، افزود: اما مناطق و روستاهای اطراف چابهار مانند دشتیاری، هورکی، پلان و... که 180 کیلومتر از این شهرستان فاصله دارند، دچار خسارتهای ناشی از سیل شدهاند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه شغل بسیاری از مردم مناطق سیلزده، کشاورزی است، کارگاه یا بنگاه اقتصادی به تعداد کمی وجود دارد و تاکنون نیز هیچ کارفرمایی برای دریافت خدمات بیمهای ناشی از سیل به شعبه چابهار مراجعه نکرده است.
رئیس شعبه تامیناجتماعی چابهار، با اشاره به خدمات بیمهای که میتواند از کارفرمایان در مواقع بحرانی مانند سیل حمایت کند، گفت: خدماتی مانند برقراری بیمه بیکاری و بخشود جرایم بیمهای کارفرمایان و پرداخت در اقساط بلندمدت از جمله تمهیداتی است که سازمان تامیناجتماعی برای حمایت از سیلزدگان درنظر گرفته است و نیز همکاری با کارفرمایان از سوی سازمان به استانها تاکید شده است. چندی پیش نیز کریم یاوری، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، برقراری بیمه بیکاری برای کارفرمایان سیلزده را به عنوان یکی از راهکارهای حمایتی از سیلزدگان مطرح کرد.
مستوفی با اشاره به میزان خسارت وارد شده به مناطق سیلزده، تصریح کرد: متاسفانه حجم بارندگی در این مناطق به قدری بالا بود که ظرف مدت یک روز حدود یک تا 5/ 1 درصد ظرفیت سالانه باران باریده است و طیف بسیار گستردهای از استان درگیر سیل ویرانگر بوده و مناطقی مانند کنارک، زرآباد، کهیر و... گرفتار سیل شدهاند. همچنین در بخش دشتیاری زمین به صورت یکدست دشت است و سیل به بخش عظیمی از مساحت این منطقه، آسیب وارد کرده است. در این مناطق، خاک مرغوب کشاورزی به ارتفاع 2 متر در 500 متر و حدود 30 کیلومتر از بین رفته و وارد دریا شده است.
وی افزود: بسیاری از راههای مواصلاتی روستاها از بین رفته و 570 میلیارد تومان خسارت به راههای استان وارد شده و در بسیاری از مناطق درگیر سیل 100درصد روستاها تخریب شده است؛ در شرایط کنونی دغدغه سیلزدگان در قدم نخست، خارج کردن آب از منازلشان است و برای خدمترسانی به مردم سیلزده، ارگانهای مختلفی همکاری دارند. بسیج شستا نیز در امدادرسانی به مردم عملکرد مثبتی داشته است و مردم از تامیناجتماعی رضایت دارند.