با استارت آپ های بانکی و بیمه ای برخورد بد می شود
در حالی با استارت آپ های بانکی و بیمه ای برخورد بد می شود که مردم پشت استارتاپ ها ایستاده اند
به گزارش چابک آنلاین به نقل از ریسک نیوز، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییسجمهور در آیین گشایش یازدهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک و بیمه گفت: «تعداد استارتاپها به سرعت گسترش یافته است.»
به گفته وی پیشتر در تاکسیرانی با جوانانی که مهاجرت کرده بودند و به کشور برگشتند تا با راهاندازی استارتاپ در حوزه تاکسیرانی فعالیت کنند، برخورد بدی صورت گرفت و حالا ممکن است این اتفاق در حوزه بانک و بیمه نیز رخ بدهد.
وی افزود: «از استارتاپها استقبال میشود زیرا خدمات را با قیمت مناسب و به صورت شفاف ارایه میکنند.»
به گفته وی بلایی که تلگرام بر سر کشور آورد به این دلیل است که استارتاپهای داخلی را زدیم.
ستاری گفت: «طی دو سال گذشته با پلت فرم استارتاپها دو هزار جوان را به کشور بازگرداندیم.»
وی تصریح کرد: «فضای مجازی در حال توسعه است، با گوگل که در خانهها است چه میخواهیم بکنیم؟»
وی با بیان اینکه عموم مردم پشت استارتاپها و جوانانی هستند که کارآفرینان آینده هستند زیرا خدمات شفاف و ارزان ارائه میدهند گفت: «شرکتهای دانش بنیان در سال گذشته ۶۰ هزار میلیارد بازدهی داشته اند. ما شرکتی را داریم که قرار است وارد بورس شود، در حالی که در حدود یک میلیارد دلار ارزش دارد.»
ستاری گفت: «در خرداد ۹۵ چند جوان نرم افزاری در حوزه تاکسی رانی ساختند. آنها وقتی طرح خود را برای اداره تاکسیرانی مطرح کردند، انها را بیرون کردند، اما در حال حاضر به مرحله ای دست یافتند که ارزش شرکت انها بیش از یک میلیارد دلار است.»
به گفته وی نسل جدیدی از کارافرینی متولد شده است؛ ما هنوز درنیافتیم که آپارات در مقابل یوتیوپ، دیجی کالا در مقابل آمازون و بازار در مقابل اپ استور ایستاده است. این شرکتها سربازان ما هستند و ما نباید پشت استارتاپ ها و جوانان را خالی کنیم.
ستاری اظهار داشت: «همه ما باید در یک جبهه بایستیم تا اقتصاد دانش بنیان را تقویت کنیم. این مسئله را باید قبول کنیم که مردم پشت استارتاپها ایستاده اند.نمی توان مرزها را بست و مردم را محدود کرد. سرمایه گذاری خطرپذیر باید ۳۰ تا ۴۰ درصد بازار را پوشش دهند.»
وی معتقد است، وام دادن به استارتاپها خیانت به آنها است. بنابراین باید به صندوق های خطرپذیر و شتابدهنده ها توجه داشته باشیم و باید آنها را توسعه دهیم.