راهنمای دریافت خسارت آتش‌سوزی از بیمه ملت

آن زمان که پلاسکو در میان شعله‌های آتش به یکباره فرو ریخت، تب تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آتش‌سوزی همچون شعله های پلاسکو در بین مردم زبانه زد. ترس از حوادث و بلایای طبیعی مانند آتش سوزی، سیل، زلزله، طوفان و … و ترس از بین رفتن اموال در اثر این حوادث و یا به طور کلی ترس از دست دادن، موضوعی است که همه ما را به نوعی درگیر خود کرده است.

راهنمای دریافت خسارت آتش‌سوزی از بیمه ملت

به گزارش چابک‌آنلاین، ترسهایی که گریزی از آن نیست و تنها راه چاره آن پیشگیری از ضرر‌و‌زیان بیشتر است. پیشگیری که لزوم داشتن بیمه را بیش از پیش گوشزد می کند. خرید بیمه نامه آتش سوزی هنگامی که بیمه گذار را دچار خسارت احتمالی می کند آغاز ماجرای استفاده از بیمه است. شاید این سوال برای خیلی از بیمه گذاران پیش بیاید که بعد از ایجاد خسارت چه راهی را برای رسیدن هر چه سریعتر به جبران خسارت وارده باید بپیمایند. اگر شما با خرید بیمه نامه آتش سوزی به عضویت خانواده بزرگ بیمه ملت پیوسته اید به شما تبریک می گوییم.اگر خدای نکرده در طول مدت عضویت در خانواده بیمه ملت دچار خسارت شدید نگران نباشید. در این یادداشت سعی شده نحوه پرداخت خسارت بیمه آتش سوزی بیمه ملت را به طور کامل برای شما توضیح بدهیم.نمایندگان محترم مراحل ذیل را مطالعه و بر مبنای آن بیمه گذاران را راهنمایی نمایید.

- اعلام خسارت و تشکیل پرونده: پس از اطلاع از هر گونه خسارت آتش سوزی و یا خطرات تبعی با مرکز ارتباط با مشتریان بیمه ملت به شماره 85333 - 021 تماس گرفته و نشانی نزدیکترین مرکز دریافت اسناد و مدارک خسارت غیر خودروئی و یا دفتر نمایندگی شرکت بیمه ملت را دریافت کنید. به سازمان های ذیربط، آتش نشانی-سازمان حوادث غیر مترقبه - سازمان هواشناسی- نیروی انتظامی و .... اطلاع‌ دهید و گواهی دریافت کنید. حداکثر ظرف مدت 5 روز از وقوع حادثه، شرکت بیمه ملت را مطلع کنید. در دفتر نمایندگی پس از تکمیل فرم اعلام خسارت آتش سوزی(تصویر پیوست)، خسارت در سیستم ثبت میشود و کدرهگیری را دریافت کنید. حداکثر ظرف مدت 10 روز از زمان وقوع حادثه بایستی کیفیت حادثه، فهرست اشیاء نجات داده شده، محل جدید آنها و مبلغ تقریبی خسارت را برای بیمه گر ارسال کنید. برای جلوگیری از توسعه خسارت در موقع یا بعد از وقوع حادثه، کلیه اقدامات لازم را بعمل آورید.بدون اجازه بیمه‌گر در مورد بیمه، تغییراتی ندهید که تعیین علت حادثه یا ارزیابی خسارت را دچار اشکال نماید، مگر آنکه تغییرات در جهت تقلیل خسارت و یا رعایت منافع عمومی ضروری باشد. ضمن کلیه موارد که بیمه گر برای تعیین حدود تعهدات خود بدان نیاز دارد حداکثر تا 15 روز بعد از اطلاع از وقوع حادثه فهرست اموال موجود در روز حادثه، فهرست اموال از بین رفته و آسیب دیده و در صورت درخواست بیمه گر بهای آنها بلافاصله قبل از تاریخ حادثه را در اختیار بیمه گر قرار دهید. برآورد خسارت: بیمه نامه، خطرات مورد تعهد، شرایط بیمه نامه و نحوه پرداخت حق بیمه توسط کارشناس ستاد مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت تائید:با توجه به حجم و نوع و موارد آسیب دیده، کارشناس ارزیاب خسارت و در صورت لزوم کارشناس تحقیق در مواردی نیز نماینده خسارت غیر خودروئی به محل حادثه، جهت برآورد خسارت اعزام میشود. محاسبه مبلغ خسارت:

پس از دریافت گزارش کارشناسی و تکمیل مدارک پرونده، مبلغ خسارت توسط کارشناس مربوطه تعیین میشود.پس از تائید مبلغ خسارت با توجه به حدود اختیارات کارشناس، مدیر، معاون فنی و شورای فنی، خسارت طبق ماده 26 شرایط عمومی بیمه نامه آتش سوزی قابل پرداخت است.حواله خسارت تنظیم و پس از تائید زیان دیده به حساب بانکی او واریز میشود.

 

copied
نظر بگذارید