استان فارس از نظر آمار بیمهای مقام سوم را در کشور دارا است
مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان فارس گفت: خدمات صندوق به جامعه هدف باعث جلوگیری از مهاجرت روستایی به شهر و ایجاد امید به آینده در بین ساکنین روستایی و مناطق عشایری می شود و افزایش شغل و رونق در تولید را بدنبال دارد.
به گزارش چابکآنلاین، حسین کمالی در جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان مهر گفت: سالیان سال خلاء بیمه ای در بین جامعه هدف مشهود بوده که با توجه به تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر در سال 1384 این مشکل مرتفع شده و روستائیان و عشایری تحت پوشش بیمه ای قرار گرفته اند.
مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر استان فارس گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی به مردم ارائه شده است که گسترش نظام بیمه ای یکی از این خدمات به شمار می رود و دولت در حال حاضر سرمایه ها را به سمت روستاها هدایت می کند.
کمالی با اشاره به اصل 29 قانون اساسی و تاریخچه صندوق به تشریح خدمات و مزایای صندوق و سطوح درآمدی پرداخت و جامعه ی هدف صندوق را بصورت جداگانه معرفی کرد.
کمالی در ادامه با بیان این مطلب که استان فارس از نظر آمار بیمهای مقام سوم را در کشور دارا است گفت: آمار بیمهشدگان شهرستان مهر 1300خانوار است که این آمار به هیچ وجه رضایت بخش نبوده و تا رسیدن به درصد جذب قابل قبول باید فعالیت های عمده ای صورت پذیرد تا شاهد گسترش بیشتر چتر حمایتی صندوق بر سر جامعه ی هدف باشیم و این امر محقق نمی شود مگر با همکاری صمیمانه شوراها و دهیاری ها که از نزدیک با این قشر در ارتباط هستند.
بخشدار وراوی شهرستان مهر در ادامه این جلسه تصریح کرد: صنعت بیمه پشتوانه ای است برای حال و آینده آحاد مردم و در واقع بیمه نقطه ای امن برای کلیه صنوف و مردم است و به نوعی آینده را تضمین می کند.
امینی گفت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن اجتناب ناپذیر است و جایگاه خود را در زندگی شهری پیدا کرده لیکن باید با تلاش و دلسوزی در راستای خدمت به محرومین این امر را در روستا ها و مناطق عشایری محقق کرد.
امینی گفت: روستاییان و عشایر برای تآمین معاش در سختی هستند و باید این عزیزان را از خدمات بیمه روستاییان و عشایر بهرهمند ساخت تا در آینده شاهد حفظ کرامت انسانی این عزیزان باشیم. لذا امینی از دهیاران و شوراهای اسلامی خواست با دلسوزی و تلاش فرهنگ بیمه را در بین جامعه هدف نهادینه کنیم.