رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان:
عدم صدور دفترچه بیمه برای معلولان/ کمبود بودجه
محمودنژاد با انتقاد از اینکه صدور کارت معلولیت از دی ماه سال گذشته تاکنون صادر نشده است، گفت: متأسفانه چند ماهی است که باطری کاشت حلزون و سمعک در تهران توزیع نمیشود.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، علیهمت محمودنژاد در جریان دیدار تعدادی از خانوادههای معلولان با رئیس سازمان بهزیستی استان تهران و معاون توانبخشی این سازمان، گفت: قانون جامع حمایت از حقوق معلولان در 16 ماده توسط انجمن دفاع از حقوق معلولان در مجلس پیگیری شد و 200 نشست تخصصی طی 5 سال گذشته برگزار کردهایم.
وی ادامه داد: پلاک خودروی معلولان را دنبال کردیم که اکنون 12 هزار نفر در تهران از این خدمت استفاده میکنند البته ناهنجاریهایی هم مشاهده میشود که باید بهزیستی با سازوکاری آن را رفع کند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان در بیان برخی مشکلات معلولان، گفت: متأسفانه برخی از معلولان ناشنوای ما با مشکل کمبود باطری کاشت حلزون مواجهند، چند ماهی است که این باطری در تهران توزیع نمیشود و باطری سمعک نیز مثلاً در شهرری توزیع نمیشود.
محمودنژاد با اشاره به اینکه برای خرید لوازم بهداشتی معلولان وجه نقد باید بپردازیم، گفت: حدود 60 درصد از اسناد مالی ما برگشت میخورند. در کمیته مربوطه مصوب میشود اما به دلیل اینکه میگویند بودجه نیست برگشت میخورد.
وی تصریح کرد: برخی از معلولان بسترگرای شدید قابلیت جابهجایی ندارند و بهتر است تیم Homecare به منازل آنها برود. متأسفانه در گذشته از مددجویان برای اینکه به این منازل بروند پول میگرفتند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان گفت: صدور کارت معلولیت با تأخیر مواجه بوده و به 4 ماه رسیده است در حالی که میگویند به روز شده است. ما مدارک مددجویانمان را از دی ماه سال گذشته ارسال کردهایم اما هنوز صادر نشده است.
محمودنژاد ادامه داد: از مسئولین میپرسم که چرا دفترچه جدید بیمه معلولان صادر نمیشود برای برخی از مددجویان این دفترچه که از جانشان هم عزیزتر است تمدید نشده است.
وی از عدم پرداخت کمک هزینه ودیعه مسکن معلولان انتقاد کرد و گفت: 156 هزار تومان کمک هزینه تحصیلی معلولان است که اکنون کم شده است.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان به مسئولان بهزیستی پیشنهاد داد مراکز موقت نگهداری از کودکان اوتیسم را ایجاد کنند تا خانوادههای آنها در صورت نیاز بتوانند کودکانشان را به آنجا بسپارند.
محمودنژاد گفت: سالی 300 ویلچر باید برای معلولان هزینه کنیم با این اعتبارات جواب نمیدهد هزار سبد کالا دادهایم و با کمک خیرین بستههای آموزشی توزیع کردهایم و خواهشمندیم صدایمان را به مسئولان بالا برسانید.
وی از وجود بروکراسی و نامهنگاریهای طولانی برای مددکاران معلولان انتقاد کرد و گفت: سازوکاری اندیشیده شود تا این دستورات بیش از حد و نامهنگاریها کاسته شود چرا که هیچ کدام دردی از معلولان را دوا نمیکند.