اختصاصی چابک آنلاین؛

صنعت بیمه محصولات جدیدی برای شرکت‌های اجاره دهنده خودرو ندارد + فیلم

مدیر عامل شرکت سوئیچ رنت بااشاره به سابقه کوتاه مدت ارائه خدمات اجاره خودرو در ایران، اظهارداشت: این صنعت نیازهای بیمه ای خاص خود را دارد اما درحال حاضر تنها پوشش های قدیمی بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه اتومبیل را در دسترس دارد.

صنعت بیمه محصولات جدیدی برای شرکت‌های اجاره دهنده خودرو ندارد + فیلم

چابک آنلاین، بهاره تاجرباشی، جواد عبایی در گفت و گو با چابک آنلاین، گفت: کمبود جدی در زمینه محصولات بیمه ای مورد نیاز صنعت اجاره خودرو در کشور احساس می شود و نیاز به طراحی پوشش های بیمه بهتر و جدیدتری هست تا این صنعت بتواند خدمات بهتری را به اجاره کنندگان خودرو ارائه دهد. 

وی، افزود: با توجه به اینکه مقاطع  زمانی که مشتریان برای اجاره خودرو استفاده می کنند ما نیاز به بیمه های کوتاه مدت یک ماهه، ده روزه و یا حتی یک‌روزه داریم اما برای باتوجه به ریسک‌های جدی در این زمینه، ما چنین بیمه هایی با این مقاطع زمانی نداریم. 

عبایی ادامه داد: این درحالی است که بسیاری از کشورهای دنیا سرویس های متعددی را در اختیار شرکت های اجاره دهنده خودرو قرار می دهند.

copied
نظر بگذارید