توسعه و گسترش توانایی‌های شرکت بیمه رازی با سالم‌ترین روش افزایش سرمایه

بر همین اساس شرکتهای بیمه تلاش می کنند تا برای رشد و توسعه خود به روشهای مختلفی افزایش سرمایه دهند. از سوی دیگر سقف صدور و نگهداری حق بیمه تابعی از سرمایه شرکت است و هرچه سرمایه بیشتر در نتیجه توان حق نگهداری بالاتری به شرکت اعطا می‌شود.

توسعه و گسترش توانایی‌های شرکت بیمه رازی با سالم‌ترین روش افزایش سرمایه

به گزارش چابک آنلاین به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه رازی به نقل از بانکداری ایرانی، شرکت بیمه رازی تلاش کرده تا برای توسعه شرکت و افزایش ظرفیت‌های مجاز خود اقدام به افزایش سرمایه با کیفیتی کند که قطعا آینده شرکت را تعالی می بخشد.

این شرکت تلاش کرده با تاخیری سه ساله نسبت به آخرین افزایش سرمایه که از طریق تجدید ارزیابی بود، این بار با آورده نقدی پشتوانه خود را محکم کند.

بر همین اساس و به منظور گسترش فعالیت‌های شرکت در بخش‌های بازرگانی و قبولی اتکائی و همچنین رونق تولید و ایجاد اشتغال از طریق ساختار مالی، بیمه رازی افزایش سرمایه را مطرح کرده و هیات مدیره این شرکت هم در همین راستا این مصوبه را تایید کرده و باید برای انجام مراحل بعدی و اخذ تاییدیه‌های مورد نیاز از بیمه مرکزی، بازرس قانونی و سازمان بورس اقدام شود.

 این افزایش سرمایه مبلغ شش هزار میلیارد ریال خواهد بود. و سرمایه‌ شرکت را از رقم 19 هزار میلیارد ریال به 25 هزار میلیارد ریال می‌رساند که از محل مطالبات حل شده و آورده نقدی سهامداران است.

روش مطالبات حال شده و آورده نقدی برای افزایش سرمایه بهترین روش افزایش سرمایه است و به شرکت کمک می کند تا بوسیله سهامداران شرکت این افزایش سرمایه را انجام دهد. در واقع وقتی شرکتی می‌خواهد خود را توسعه دهد نیاز به نقدینگی و پول جدیدی دارد.

روش های مختلفی مانند دریافت وام از شرکت‌ها هم وجود دارد،اما بهترین روش این است که از سهامداران شرکت خواسته شود که پول به شرکت واریز کنند.

در این روش که سالم ترین روش افزایش سرمایه است، سهامداران در آینده دارای سهم حق تقدم شده و می توانند از محل طلبی که از شرکت دارند سهام جدید خود را مطالبه کنند. بر همین اساس وضعیت بیمه رازی در آینده بر اساس همین افزایش سرمایه بهبود معناداری خواهد داشت. بیمه رازی در دوره گذشته برای افزایش سرمایه از روشهای دیگر استفاده کرده بود.

بیمه رازی در سال 1400 با افزایش سرمایه قابل توجهی سرمایه خود را از 300 میلیارد تومان به 1900 میلیارد تومان رساند. این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت شرکت بود. در سال 1398 هم این شرکت سرمایه خود را از 200 میلیارد تومان به 300 میلیارد تومان رسانده بود. 

 

 

copied
نظر بگذارید