مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی خبر داد:
نحوه استفاده از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی در قالب طرح مشوقهای اشتغال
نوربخش با صدور دستور اداری به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور نحوه استفاده از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی در قالب طرح مشوقهای اشتغال را مشخص کرد.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور نحوه استفاده از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی در قالب طرح مشوقهای اشتغال را مشخص کرد. این دستور اداری با توجه به مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور درخصوص «بستههای رونق تولید واشتغال» صادر شده است.
بر اساس دستور اداری صادر شده از سوی سید تقی نوربخش مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی، تمام کارفرمایان کارگاههای مشمول این دستور اداری در صورت بکارگیری نیروی کار جدید از مشوق بیمهای (معافیت از پرداخت ٢٠درصد حق بیمه سهم کارفرما) حداکثر تا پایان سال ٩٧ برخوردار خواهند بود.
کارگاههای مشمول این طرح، به ازای هر دو نفر بیمه شده، مجاز به استخدام یک نفر نیروی کار دارای مدرک دانشگاهی هستند. به عنوان مثال کارگاهی که دارای ٤ نفر بیمه شده باشد، میتواند ٢ نفر نیروی کار جدید بر اساس این دستورالعمل جذب کند. چنانچه تمایل به جذب یک نفر نیروی کار جدید دیگر با استفاده از مزایای مقرر در این دستور اداری داشته باشد، لازم است که ابتدا ٢ نفر دیگر بیمه شده جذب کرده و پس از ارسال لیست و پرداخت حق بیمه آنها، نفر سوم در ماه آتی خواهد توانست از مزایای این دستورالعمل برخوردار شود.
بیمه شدگان جدیدی که بر اساس این قانون در کارگاههای تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی جذب میشوند باید از میان بیکاران دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که حداقل سه ماه از ثبت نام آنها در مراکز کاریابی و مشاورهای سپری شده است، انتخاب شوند.
حداکثر سن بیمه شده برای مقطع کارشناسی (٢٥) سال تمام، برای مقطع کارشناسی ارشد (٢٨) سال و برای مقطع دکترا (٣٢) سال است. به حداکثر سن دانش آموختگان جویای کار پسر که دوره خدمت نظام وظیفه را گذرانده اند، دو سال اضافه میشود.
عدم سابقه بیمه تامین اجتماعی طی یک سال گذشته و ثبت نام در مراکز کاریابی خصوصی دارای مجوز و یا سامانه کارورزی از دیگر شرایط بیمه شدگان مشمول این دستور اداری است.
کارگاه مشمول این دستور اداری نیز باید دارای کد بیمه کارگاهی باشد و حداقل ٢ نفر بیمه شده تحت پوشش تأمین اجتماعی داشته باشد. کارگاههای جدیدالتاسیس در زمان اجرای طرح، از شمول این دستور اداری مستثنی هستند.