واحدهای بیمهای در مناطق آسیب دیده مستقر میشوند
رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نامهای از مدیران عامل شرکتهای بیمهای در استانهای سیل زده خواست که کارگروه بیمه تشکیل داده و شناسایی و جبران خسارت آسیب دیدگان انجام شود.
به گزارش چابک آنلاین ، غلامرضا سلیمانی در نامهای به مدیران عامل شرکتهای بیمهای تاکید کرد که شرکتهای بیمه در اسرع وقت واحدهای بیمهای را در مناطق آسیب دیده مستقر کرده و با برآورد و جبران خسارات وارده به زیاندیدگان و ذینفعان بیمه شده، نقش خود رادر کاهش آلام سیل زدگان ایفا نمایند.
بر اساس همین گزارش پس از وقوع سیل دربرخی از استانهای کشور، بیمه مرکزی شرکتهای بیمهای را مکلف کرد که این کارگروه را با هماهنگی سندیکای بیمهگران ایران و رؤسای شوراهای هماهنگی استانهای ذیربط، تشکیل داده و نتیجه اقدامات کارگروه به تفکیک هر استان را به بیمه مرکزی ارسال نمایند.
این گزارش می افزاید شماره تلفنهای ۲۴۵۵۱۳۳۰ (اداره کل نظارت فنی بر بیمه های غیرزندگی) و ۲۴۵۵۱۱۸۲ (اداره کل نظارت بر شرکت های بیمه و امور استانها) و ۲۳۴۲ سامانه پاسخگویی بیمه مرکزی ج.ا. ایران برای هماهنگیهای لازم آماده پاسخگویی هستند.
گفتنی است با توجه به وسعت و پراکندگی حادثه و لزوم دریافت اطلاعات لازم برای پرداخت خسارتها، اطلاع رسانی لازم در خصوص نحوه پرداخت خسارتها از طرف بیمه مرکزی صورت خواهدگرفت.
پرداخت خسارت به خودروهای فاقد بیمه نامه بدنه در سیل در حال بررسی است
غلامرضا سلیمانی با اشاره به خسارتهای وارد شده به خودروهای شخصی در جریان سیل اخیر در شهرهای مختلف کشور تاکید کرد آن دسته از خودروهایی که بیمه بدنه خودرو دارند، طبیعی است که خسارتشان پرداخت خواهد شد و مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت.
رییس شورای عالی بیمه با بیان اینکه بررسیها از ابعاد خسارت سیل آغاز شده است، اظهار داشت: بیشتر شرکتهای بیمهای بهویژه در استان گلستان و شرق استان مازندران بررسیهای خود را از ابعاد خسارات وارد شده آغاز کردهاند؛ با این حال ارزیابی دقیق خسارات در واحدهای تجاری، مسکن، اثاثیه منزل، واحدهای صنعتی و خودروها زمانی به طور قطعی میتواند انجام شود که آب فروکش کند.
رییس شورای عالی بیمه خسارات رخ داده را عمدتا مربوط به حوزههای بیمه مسئولیت، جامع شهری، واحدهای مسکونی، اثاثیه و خودروها ارزیابی کرد و افزود: شرکتهای بیمه ایران، سرمد، میهن، آرمان، آسیا و البرز و دیگر شرکتهای بیمهای در این خسارت درگیر هستند که به صورت متنوع در استانهای مختلف بیمهنامههایی صادر کردهاند.
رئیس کل بیمه مرکزی به عدم تصویب لایحه صندوق خسارت بیمه که دولت مدتها پیش به مجلس شورای اسلامی فرستاده بود اما به دلیل بار مالی که برای دولت داشت توسط شورای نگهبان، به دولت برگشت داده شده بود هم اشاره کرد و گفت: سازمان برنامه بودجه، بیمه مرکزی و سازمان مدیریت بحران در حال هماهنگی هستند تا بخشی از بودجه این صندوق توسط دولت و بخش دیگری توسط بیمه گذاران تامین شود. امیدواریم به زودی این لایحه اصلاح و برای تصویب دوباره به مجلس ارائه شود.