شرکت‌های بیمه تمایلی به جداسازی حساب‌های بیمه عمر از سایر بیمه نامه‌ها ندارند

سرپرست مدیریت بیمه‌های عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه ما در مورد تفکیک حساب بیمه های عمر و زندگی از سایرحساب‌ها ضمن بیان اینکه درآئین نامه 68 هم به این موضوع اشاره شده ، توضیح داد: باید حساب بیمه عمر و زندگی از سایر حساب‌ها جدا شود و برای شرکت‌ها فرقی نمی‌کند که ذخایر عمر آنها چه مقدار است.

شرکت‌های بیمه تمایلی به جداسازی حساب‌های بیمه عمر از سایر بیمه نامه‌ها ندارند

چابک آنلاین _بهاره تاجرباشی ، "وحید مرادی" در گفت و گو با چابک آنلاین گفت: یکی از دلایلی که شرکت‌ها تا کنون تمایلی به این امر از خود نشان ندادند این است که این موضوع آورده‌ای برای شرکت ندارد و دیگر نمی‌توانند برای جبران خسارت رشته‌های دیگر از محل حساب‌های عمر استفاده کنند .

وی افزود: دلایل دیگری مانند هزینه بر بودن راه‌اندازی سامانه برای شرکت‌ها باعث عقب افتادن آن شده  زیرا زیر‌ساخت‌های سیستم و چارت سازمانی باید عوض شوند و حسابداری مستقل برای واحد عمر و زندگی تشکیل شود.

سرپرست مدیریت بیمه‌های عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه‌ما بیان کرد: برای جذب بیشتر مشتری، محصولات باید آن جوری تعریف شوند که مردم برای خرید آن محصول راغب شوند و عمده دلیل فروش یا عدم فروش بیمه‌های زندگی در نوع رفتار شبکه فروش است .

 مرادی ادامه داد: محصول بیمه عمر یک محصول قابل فروش است و باید فروخته شود و تنها یک شبکه فروش قوی می‌تواند این موضوع را راهبری کند تا وقتی شعب و شبکه فروش قوی و متخصصی وجود نداشته باشد همین چالش در صنعت بیمه  وجود خواهد داشت .

وی در خصوص اینکه چند درصد پرتفوی بیمه شرکت ما به بیمه عمر و زندگی تعلق دارد عنوان کرد: نزدیک به ۳۶ درصد حق بیمه‌های شرکت، متعلق به بیمه نامه‌های عمر و زندگی است اما از ذخایر کل شرکت تقریبا ۷۰ درصد ذخایر، مربوط به ذخایر ریاضی بیمه عمر است.

سرپرست مدیریت بیمه‌های عمر و سرمایه گذاری بیمه ما با اشاره به اینکه در شرایط رکورد اقتصادی، صنعت بیمه قابلیت اصلی خود را نشان می‌دهد گفت: زمانی که شرایط اقتصادی بد می‌شود نیاز مردم به بیمه‌ها بیشتر حس می‌شود  زیرا هزینه‌های درمانی و هزینه‌های امراض خاص بسیار افزایش می‌یابد و می‌توان با پرداخت یک حق بیمه معقول و معین برای یک خسارت نامعلوم و یک رقم بالا خود را بیمه کرد.

مرادی توضیح داد: در قسمت پس‌اندازی بیمه عمر هم، باز در شرایط بد اقتصادی بیمه‌ها خود را نشان می‌دهند ، زمانی که تورم کشور بالا می‌رود، بیمه‌ها سودهای مشارکت بالایی اعلام می‌کنند که بتوانند پوشش دهند و اگر تورم کاهش یابد و سود‌های بانکی به زیرده درصد برسد باز هم بیمه‌ها تضمین حداقل سود خود را دارند که دو سال اول 16 درصد است، دوسال دوم 13 درصد و الباقی ده درصد است چه در شرایط بد اقتصادی و چه در شرایط خوب اقتصادی سرمایه‌گذاری در بیمه آینده‌نگری خوبی است.

وی گفت: تاکنون سر رسید تعدادی از بیمه نامه‌های عمر و زندگی بیمه ما رسیده و هیچ مشکلی در پرداخت آنها  وجود نداشته زیرا توانگری بیمه ما خوب است و در پرداخت خسارت در هیچ رشته بیمه‌ای مشکلی ندارد.

 


 

copied
نظر بگذارید