دبیر شورای هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی:
مراکز درمان اعتیاد از قرارداد با بیمه سلامت استقبال نمی کنند
علی زندی گفت: استقبال نکردن مراکز درمان و کاهش آسیب های خصوصی از عقد قرارداد با بیمه سلامت از چالش های مهم حوزه درمان اعتیاد است.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، علی زندی در دیدار با نماینده ولی فقیه خراسان جنوبی اظهار داشت: معتادان بستری شده در بیمارستان ها از پوشش بیمه ای مناسب برخوردار نیستند و مراکز درمان نیز از عقد قرارداد با بیمه سلامت استقبال نمی کنند.
وی افزود: مراقبت بعد از خروج در درمان کودکان و امکان نداشتن تامین هزینه ها توسط بیمارستان ها نیز از دیگر چالش های حوزه درمان اعتیاد در استان محسوب می شود.
دبیر شورای هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی از تعطیلی چهار مرکز درمان و سوء مصرف مواد مخدر در 2 سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از 20 مرکز نیز برای رفع نواقص و رعایت پروتکل های درمان تذکر گرفته اند.
زندی با اشاره به جذب 40 میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح ارزان قیمت معتادان در مناطق مرزی درمیان و سربیشه ادامه داد: یک مجوز مرکز اعتیاد( قمر) نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی صادر و در 2 شهرستان مرزی اجرا شد.
وی با بیان اینکه طرح درمان کودکان معتاد نیز در حال اجراست گفت: از سال 93 تاکنون بیش از 300 کودک معتاد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی درمان شده اند.
زندی ضمن قدردانی از همکاری بسیج و سپاه در زمینه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: این همکاری ها باعث شد که بتوانیم جشن پاکی را در برخی از شهرستان های استان برگزار کنیم.
دبیر شورای هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی اعتیاد را عامل پیدایش بسیاری از پدیده های اجتماعی دانست و گفت: 65 درصد همسر آزاری، 55 درصد طلاق، 30 درصد کودک آزاری،23 درصد نزاع و 20 درصد جرایم منکراتی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر است.
وی از کسب رتبه چهارم ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در کشور خبر داد و افزود: در این ستاد 21 دستگاه اجرایی همکاری می کنند.