مدیرعامل بیمه کوثر:
فرهنگ بیمهای در ایران هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است
مدیرعامل شرکت بیمهکوثر گفت : فرهنگ بیمهای در ایران هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است؛ اگر شما ایران را با کشورهای آسیایی یا حتی منطقه مقایسه کنید به وضوح تفاوتهای فرهنگ بیمهای را درک میکنید.
چابک آنلاین : مجید مشعلچی فیروزآبادی اظهار کرد :در واقع باید اینگونه گفت که فرهنگ بیمهای در ایران هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است؛ اگر شما ایران را با کشورهای آسیایی یا حتی منطقه مقایسه کنید به وضوح تفاوتهای فرهنگ بیمهای را درک میکنید.اگر فعالیتهای مشاورهای و تبلیغی کافی بود باید از استقبال عمومی بیشتری را به بیمه و بهویژه بیمههای زندگی شاهد بودیم. البته این نکته نیز نباید فراموش شود که این روند درسالهای اخیر افزایشی و مثبت بوده است.
مدیرعامل شرکت بیمهکوثر بیان کرد: در سراسر جهان یکی از پر طرفدارترین بیمهها، بیمه عمر است، که با در نظر گرفتن نرخ تورم، سود سرمایهگذاری و ویژگیهای مربوط به خنثی کردن اثر تورم و محاسبه سود صندوق سرمایهگذاری به شکل مرکب، گزینهای مناسب برای رفع دغدغه از آینده و ایجاد آرامش و امید است. در کل پسانداز و سرمایهگذاری، فوت و حیات فرد و پوششهای تبعی شاکله اصلی این بیمهنامه را تشکیل میدهد. البته همانند سایر بیمهها -به غیر از درمان و ثالث- هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است که قطع به یقین نبود تبلیغات، نبود حمایتهای لازم از سوی حاکمیت، نوع فرهنگ جاری جامعه و مشکلات اقتصادی بیشترین تاثیر را در این موضوع دارد.
بیمههای زندگی با هدف ایجاد آرامش خاطر و امید به آینده، بهبود وضعیت معیشت به ویژه در زمان بازنشستگی و تامین نیازهای ضروری از روشی مطمئن، تشکیل شدهاند و علاوه بر آن نقدینگی را به صورت منظم و در بهترین فرصتهای اقتصادی سرمایهگذاری و مدیریت میکنند؛ همچنین جریان عادی زندگی خانوار را در برابر خطرهایی مانند مرگ زودرس سرپرست خانوار یا بروز حادثه برای هر یک از اعضای خانواده حمایت میکند. در حال حاضر تمرکز بیمههای زندگی روی گسترش چتر حمایتی برای آحاد جامعه است و این مهم با ایجاد طرحهای متنوع بیمهای برای اقشار مختلف جامعه محقق خواهد شد.
وی در مورد فرهنگ استفاده از بیمههای زندگی در ایران گفت : در واقع باید اینگونه گفت که فرهنگ بیمهای در ایران هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است؛ اگر شما ایران را با کشورهای آسیایی یا حتی منطقه مقایسه کنید به وضوح تفاوتهای فرهنگ بیمهای را درک میکنید. اگر فعالیتهای مشاورهای و تبلیغی کافی بود باید از استقبال عمومی بیشتری را به بیمه و بهویژه بیمههای زندگی شاهد بودیم. البته این نکته نیز نباید فراموش شود که این روند درسالهای اخیر افزایشی و مثبت بوده است.
فیروزآبادی گفت : براساس تقسیمبندی رایج بیمههای عمر به سه گروه عمده تقسیم میشوند:
*بیمه عمر به شرط حیات
*بیمه عمر به شرط فوت
*بیمه عمر مختلط
مهمترین عامل و اساس تفکیک این طبقهبندی حیات فرد است، در واقع همان طور که از نام بیمههای زندگی برمیآید شاکله اصلی آن یعنی حیات فرد دستمایه تقسیمبندی شده است که اگر فرد زنده باشد یا فوت کند تحتپوشش این بیمهنامه قرار خواهد داشت و این اهمیتی است که به ارزشمندترین دارایی فرد داده میشود در جواب اینکه آیا پاسخگوی نیاز افراد است یا خیر؟ باید گفت اگر بیمه زندگی را همان جویبار بدانیم این هنر شرکتهای بیمه است که جویبار را به نهر و رودخانه ای تبدیل کند که تمامی نیازهای افراد را تامین کند.