اختصاصی چابک آنلاین؛
شرکت های زیر مجموعه بیمه مرکزی ادغام می شوند
رییس کل بیمه مرکزی درباره خروج بیمه مرکزی ازبنگاهداری، اظهارداشت که در حال حاضر نگاه به سرمایه گذاری دربیمه مرکزی تغییر یافته و تا وقتی که این ماموریت در قانون برای بیمه مرکزی وجود دارد فعال و قوی ترعمل خواهد کرد.
چابک آنلاین، زهرا نامداری، مجید بهزادپور در پنجاه و دومین سالروز تاسیس بیمه مرکزی به چابک آنلاین گفت:منابعی که بیمه مرکزی به سرمایه گذاری اختصاص داده در واقع امانات مردم بوده، بنابراین این منابع نباید درجایی نگهداری شوندکه کمترین نرخ سود را در پی داشته باشد زیرا در این صورت خیانت در امانت خواهد بود.!
وی،افزود: تازمانی که بیمه مرکزی از نظر قانونی این وظیفه را برعهده دارد باید فعال و قوی عمل کند هرچندکه تفاوت دیدگاهی که دردوره فعلی اتفاق افتاده این است که در بخش هایی سرمایه گذاری می شودکه ضمن سودآوری برای بیمه مرکزی در اولویت های دولت هم قرار داشته باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی با استناد به مصوبه شورای سرمایه گذاری بیمه مرکزی خبرداد که بیمه مرکزی در تلاش بوده تا از لحاظ تعداد، برخی از شرکت های زیر مجموعه خود را ادغام کند.
بهزادپور در بخش دیگری از اظهارات خود در مورد پرداخت به موقع خسارت مشتریان شرکت های بیمه ای، بیان کرد: میانگین ۱۵ روز برای پرداخت خسارت بیمه یک مبنای قانونی برای خسارت های بیمه نامه شخص ثالث دارد و میانگین پرداخت در هر رشته بیمه با رشته دیگرمتفاوت است.
وی،به چابک آنلاین گفت: این موضوع که برای تمامی رشته های بیمه ای یک میانگین برای پرداخت خسارت گذاشته شود امکانپذیر نیست زیرا برخی از این خسارت ها نیاز به بررسی های بیشتردارد.
رییس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: هرچقدر که صنعت بیمه بتواند در ارایه خدمات به مردم به صورت مکانیزه وبا استفاده از فناوری عمل کند، امکان کنترل و دادن یک زمان مشخص برای انجام خدمات بهتر، دقیق تر امکانپذیر می شود.
بهزادپور گفت: در حال حاضر میانگین شرایط پرداخت خسارت نسبت به گذشته بهتر شده ولی برای رسیدن به یک ایدهآل باید به نوآوری که یکی از شعارهای بیمه مرکزی بوده توجه بیشتری کرد.
وی، اذعان داشت: نوآوری می تواند صنعت بیمه را به نقطه ای برساند که مردم به رضایت بهتری برسند اما به هرحال بنای بیمه مرکزی براین است که شرکت های بیمه در حداقل زمان ممکن خسارت ها را پرداخت کنند.
بهزاد پور،در پاسخ به این نکته که "تعداد شرکت های بیمه در نمایشگاه صنعت مالی امسال کاهش داشت"، گفت: حضورکمتر شرکت های بیمه در این نمایشگاه اصلا به این معنا نیست که نمایشگاه را قبول نداشتند و یا اعتراضی به آن داشتند زیرا از بعضی از این شرکت های بیمه ای که سوال کردم هزینه بالای حضور در نمایشگاه را دلیل این مساله عنوان کردند.
رییس کل بیمه مرکزی، ادامه داد: هیات مدیره برخی از شرکت های بیمه ای تصمیم گرفتهاند که در سال تنها در یک یا دو نمایشگاه شرکت کنند، بنابراین تصمیم این شرکت ها به عدم حضور در نمایشگاه صنعت مالی کاملا داخلی و مربوط به خود شرکت بیمه بوده است.
بهزادپور درخصوص موضوع چرایی برگزاری یک نمایشگاه تخصصی برای صنعت بیمه گفت: اصل محور این نمایشگاه برگزاری یک همایش علمی تخصصی است و محور اصلی آن پژوهشکده بیمه است.
وی، ادامه داد: نمایشگاه تخصصی صنعت بیمه برای بار اول در کشور انجام می شود اما قصد نداریم که تعداد اتفاقاتی که در تقویم صنعت بیمه وجود دارد انقدر زیاد شود که از کارهای دیگر بمانند، اما پیشنهاد این است که صنعت بیمه در یک حوزه تخصصی تر واقعه ای را داشته باشد که همه اهالی این صنعت جمع شوند و بسیار تخصصی تر راجع به این موضوع بحث کنند.
رییس کل بیمه مرکزی اظهار داشت: ۱۳ آذر روز ملی صنعت بیمه است و هدف از آن یک اجتماع و ایجاد ارتباط بین عوامل موثر در صنعت بیمه و ارتباط با تصمیم گیران ارشد است.
وی، اذعان داشت: تقویم سالیانه صنعت بیمه وجود یک نمایشگاه تخصصی با محوریت فوق را کم دارد و به دنبال تحقق آن هستیم و در حال حاضر هم اتاق فکر این موضوع در پژوهشکده بیمه است.
بهزادپور،زمان تقریبی برگزاری این همایش صرفا علمی و تخصصی با ابعاد بین المللی را برای مهر و اوایل آبان اعلام کرد.