اختصاصی چابک آنلاین؛

استمرار در جلسات پژوهشکده بیمه و شبکه فروش به نفع صنعت بیمه است

رییس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی نمایندگان صنعت بیمه،اظهار کرد: ارتباط سازمان یافته ای ما بین پژوهشکده بیمه و شبکه فروش وجود ندارد و پژوهشکده باید این ارتباط را ایجادو تقویت کند .

استمرار در جلسات پژوهشکده بیمه و شبکه فروش به نفع صنعت بیمه است

چابک آنلاین، بهاره تاجرباشی، حسین طاهری" در گفت و گو با چابک آنلاین، گفت: نمایندگان هر شرکت بیمه ای کانون یا انجمن صنفی دارند اما متاسفانه برخی از شرکت های بیمه ای هنوز تشکل صنفی درحوزه نمایندگان خود ندارند.

وی،افزود: شرکت های بیمه ایران، البرز، آسیا و دانا که سهم بیشتری از بازار بیمه کشور دارند، کانون سراسری نمایندگان هم دارند که معمولا با شرکت های خود در تعامل هستند.

رییس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی نمایندگان صنعت بیمه،تصریح کرد: جامعه نمایندگان مسائلی را که به حوزه کلان صنعت بیمه برمی گردد از طریق شورای هماهنگی تشکل های صنفی نمایندگان صنعت بیمه پیگیری می کنند.

طاهری، اذعان داشت که شورای هماهنگی تشکل های صنفی نمایندگان صنعت بیمه با بیمه مرکزی جلساتی برگزار می کند.

وی،درخصوص تعامل نمایندگان با سندیکای بیمه گران، توضیح داد: چندین بار با دبیرکل سندیکای بیمه گران جلساتی برگزار شده وانتظارات شبکه فروش به دبیر کل  سندیکای بیمه گران هم منتقل شده و یک شورای مشورتی شبکه فروش هم درسندیکا فعال است.

رییس شورای هماهنگی تشکل های صنفی نمایندگان صنعت بیمه، گفت: اما آنچه مشخص است هنوز این ارتباطات راضی کننده نیست و آنچنان که بایدجدی گرفته نمی شود.

طاهری، درپاسخ به اینکه آیا نمایندگان جلسه ای با رییس جدید پژوهشکده بیمه داشته اند، گفت:هنوز جلسهای  با رئیس جدید پژوهشکده برگزار نشده هرچند که سال گذشته از تشکل ها دعوت شد اما این جلسات استمرار و نظم ندارد.

وی، معتقد است که جلسات باید منظم و تعریف شده باشد زیرا شبکه فروش بزرگترین سهم از تولید را دارد و به دلیل اینکه با کف بازار در تماس بوده می تواند بسیاری از مشکلات صنعت را که واقعی است، منتقل کند.

رییس شورای هماهنگی تشکل های صنفی نمایندگان صنعت بیمه، افزود: اگر قرار است که تصمیماتی که پژوهشکده می گیرد راهگشا باشد قطعا باید با شبکه فروش در تعامل باشد زیرا برخی از طرح ها از خارج کشور اقتباس می شود و باید بومی سازی شود.

وی، با بیان اینکه تعامل پژوهشکده و شبکه به فروش به نفع پژوهشکده هم خواهد بود،افزود: تمامی فعالیت های پژوهشکده بیمه در راستای این است که بازخورد کار خود را در عمل ببیند و اگر به نتیجه نرسد، فایده ای ندارد و در این سال ها تحقیقات و پیگیریهای بسیاری شده که عملا نتیجه ملموسی نداشته است.

 

copied
نظر بگذارید