پلمب ۲ هزار واحد صنفی به علت عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پلمب دو هزار واحد صنفی به علت رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی در کشور خبر داد.

پلمب ۲ هزار واحد صنفی به علت عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، محسن فرهادی روز شنبه افزود: از زمان اجرای طرح محدودیت هوشمند کرونایی (۱۵ آذر) تاکنون حدود ۲۰۰ هزار بازرسی از واحدهای صنفی در رابطه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، واکسینه شدن، استفاده از تهویه مناسب و حفظ فاصله گذاری اجتماعی انجام شده که از این تعداد برای ۱۵ هزار مورد اخطار و پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: اکنون رعایت میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی حدود ۵۸.۸۲ درصد است و باشگاههای ورزشی، تالارهای پذیرایی و رستورانها از لحاظ تهویه مناسب بیشترین مشکل را دارند.

فرهادی همچنین خبر داد که مسابقه فوتبال تیم ملی ایران و عراق و ایران و امارات با رعایت شیوه نامه های بهداشتی با حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با بیان اینکه نانوایی ها همچنان در صدر عدم استفاده از ماسک  قرار دارند، ادامه داد: تالارهای پذیرایی نیز از لحاظ عدم حفظ فاصله گذاری اجتماعی رتبه اول را در کشور دارند و تاکنون چند پروتکل از سوی معاونت فنی و سلامت کار به کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا در وزارت کشور اعلام شده و در اختیار دستگاه‌های ناظر و مجری قرار گرفته که به زودی در اختیار عموم مردم هم قرار می‌گیرد و شامل سینما، تئاتر، باشگاه‌ها، استخرها و غیره هستند.

وی با اشاره به اجرای قرنطینه هوشمند و عدم اجرای محدودیت با کارت واکسن تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و حتی بخش خصوصی مسوول اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونایی هستند و تنها کار وزارت بهداشت نیست و در زمینه الزامات مربوط به واکسیناسیون، اینطور نیست که با زدن یک کلید بگوییم واکسن مردم کنترل می‌شود، از دو هفته قبل  اعلام کردیم که لینک‌ها و ارتباطات سامانه سکوی امید طرح مدیریت هوشمند باید با تمام دستگاه‌ها برقرار باشند.

فرهادی با بیان اینکه شیوع سویه اومیکرون دارای قدرت انتقال پذیری بسیار بالایی است، تاکید کرد: باید رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کنار تزریق دز سوم واکسن به ۹۰ درصد افزایش یابد و استفاده از ماسک در اجتماعات تا ۸۰ درصد ابتلا به اومیکرون را کاهش می دهد و از مردم می خواهیم که حتما با انجام واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی از ابتلا به این سوش پیشگیری کنند.

فرهادی گفت: برخی مردم اقدام به روبوسی، دست دادن و  در آغوش کشیدن یکدیگر می کنند که احتمال ابتلا به اومیکرون را حتی با تزریق واکسن افزایش می دهد و باید از این کار خودداری کرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه اومیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۳۰ دی ماه گفت: در نمونه‌برداری‌های انجام شده تاکنون بیش از دو هزار مورد مثبت ابتلا به ویروس اومیکرون در کشور شناسایی شده است.

محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است.

سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «اومیکرون» نام‌گذاری کرده است.

کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و اومیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.

تاکنون ۶۰ میلیون و ۴۴۷ هزار و ۶۵۹ نفر دُز اول، ۵۳ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۹۴۱ نفر دُز دوم و ۱۴ میلیون و ۱۳ هزار و ۴۶۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲۷ میلیون و ۹۲۳ هزار و ۶۵ دُز رسیده است.

copied
نظر بگذارید