شرکت‌های بیمه اجازه ندارند آسانسورهای فاقد تأییدیه استاندارد را بیمه کنند

مدیرکل استاندارد اصفهان گفت: افزون بر ۹۰ درصد جایگاه‌های عرضه سوخت گاز طبیعی فشرده (سی ان جی) در این استان تاکنون گواهی تاییدیه ایمنی دریافت کردند و نظارت بر آنها با جدیت ادامه دارد.

شرکت‌های بیمه  اجازه ندارند آسانسورهای فاقد تأییدیه استاندارد را بیمه کنند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، محمود فرمانی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: استانداردسازی و ارتقای ایمنی جایگاه‌های سوخت سی ان جی (CNG) یکی از اولویت‌های اداره کل استاندارد استان اصفهان است و نظارت و بازرسی بر این واحدها از شهریور پارسال تشدید شد.

وی بابیان اینکه به دلیل نقص ایمنی در برخی جایگاه‌های سی ان جی و خطرناک بودن آن برای مردم، تعدادی از این جایگاه‌ها به‌منظور استانداردسازی در ۲ سال گذشته برای چند روز تعطیل شد، اظهار داشت: مردم باید بدانند که این اقدامات باهدف افزایش ایمنی و تأمین امنیت جانی آن‌ها انجام شد و لازم است در این زمینه همکاری داشته باشند.

فرمانی با اشاره به اینکه اصفهان در کشور دارای رتبه برتر درزمینهٔ استانداردسازی جایگاه‌های سوخت سی ان جی است، اضافه کرد: در زمان حاضر از ۱۵۴ جایگاه سوخت سی ان جی در استان ۹ جایگاه هنوز تأییدیه ایمنی ندارند و با پیگیری مقامات قضایی در حال برطرف کردن نواقص ایمنی خود هستند.

وی با اشاره به اهمیت استاندارد و ایمن بودن آسانسورها، خاطرنشان کرد: آسانسورهای نصب‌شده در ساختمان‌هایی که بعد از سال ۸۲ پروانه ساخت گرفتند باید تأییدیه استاندارد داشته باشند و شرکت‌های بیمه نیز اجازه ندارند آسانسورهای فاقد تأییدیه استاندارد را بیمه کنند.

وی اضافه کرد: آسانسورهای مستقر در مجتمع‌های مسکونی، دولتی و عمومی در هرسال باید تأییدیه‌های استاندارد را دریافت و تمدید کنند.

فرمانی، نظارت بر عیارسنجی مصنوعات طلا و نقره را نیز یکی از وظایف اداره استاندارد برشمرد و گفت: سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی در کشور برای نظارت بر تولید مصنوعات طلا و نقره و عرضه آن در بازار است.

وی خاطرنشان کرد: مصنوعات طلای تولید داخل باید دارای کد ساخت باشند که شامل یک حرف انگلیسی و یک عدد است به‌عنوان‌مثال در کد ساخت مصنوعات طلای تولید اصفهان حرف انگلیسی  ای (E) آمده است.

فرمانی درباره نظارت بر شهرهای بازی‌ اظهار داشت: از ۵۷۱ تجهیز و دستگاه در شهرهای بازی‌ استان در سال گذشته ۴۷۷ تجهیز دارای گواهینامه معتبر و ۹۴ تجهیز فاقد تأییدیه استاندارد بودند که اجازه بهره‌برداری از آن‌ها وجود ندارد.

وی با تأکید بر اینکه تجهیزات شهرهای بازی مشمول استاندارد اجباری است، افزود: تله‌کابین پارک صفه و تله سیژ پارک ناژوان اصفهان امسال به دلیل نداشتن تأییدیه ایمنی مهروموم شدند و تا زمان دریافت مجوز استانداردسازی و ایمنی اجازه فعالیت ندارند.

فرمانی بابیان اینکه نظارت‌های لازم از سوی اداره کل استاندارد استان بر روی آزمایشگاه‌های تائید صلاحیت و کنترل کیفی انجام می‌شود، افزود: به دنبال این نظارت‌ها، امسال یک شرکت بازرسی به مدت سه ماه و یک آزمایشگاه صنعت غذایی به مدت ۶ ماه و یک آزمایشگاه دیگر به مدت یک ماه به دلیل تخلف‌های انجام‌شده از کار معلق شدند.

وی ادامه داد: ۱۰ آزمایشگاه نیز در سطح اول نظارت، تذکر و اخطار کتبی دریافت کردند و حتی ممکن است آزمایشگاه یا شرکت بازرسی به دلیل تخلف انجام‌شده با تعطیلی کامل و ابطال مجوز مواجه شود.

مدیرکل استاندارد اصفهان با اشاره به اینکه کمیته حقوقی این اداره در ۶ ماه نخست امسال ۱۱۰ پرونده تخلف را موردبررسی قرارداد، خاطرنشان کرد: عمده آن‌ها مربوط به مصالح ساختمانی بود و درمجموع با مصوبات این کمیته، ۱۵ واحد تولیدی مهروموم و ۲۵ واحد به مرجع قضایی معرفی شد.

فرمانی بابیان اینکه در نیمه نخست امسال ۶۳ مورد شکایت مردمی در این اداره کل بررسی شد و ۱۵ مورد آن به مراجع قضایی معرفی شد، افزود: در ۶ ماه نخست امسال یک هزار و ۵۴ آزمون باسکول‌های سنگین، سه هزار و ۹۷۰ آزمون ترازوهای سبک در واحدهای صنفی و بازرسی از یک هزار نازل سوخت مایع و سی ان جی در استان انجام و ۱۲۵ پروانه کاربرد استاندارد اجباری و ۲۲ پروانه استاندارد تشویقی برای محصولات صادر شد.

copied
نظر بگذارید