رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
نظارت بیشتر بر خدمات سازمان بیمه سلامت با سامانه ۱۶۶۶/ طرح تحول سلامت کمک به اقشار آسیب پذیر
حسینعلی شهریاری گفت: با سامانه ۱۶۶۶ بیمه سلامت میتوان نظارت جدیتری بر خدمات سازمان بیمه سلامت داشت.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از فارس، حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مراسم رونمایی از سامانه ۱۶۶۶ گفت: راه اندازی این سامانه کار بسیار بزرگی است.
وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت کمک بسیار مناسبی برای اقشار آسیب پذیر بود، افزود: کسانی که برای مراجعه به مراکز خدمات درمانی مشکل داشتند بعد از اجرای این طرح توانستند از خدمات بهداشتی و درمانی استفاده کنند. متاسفانه تیم اقتصادی دولت، تیم بهداشتی و درمانی را حمایت نکرد و حتی منابع کافی در برخی موارد در اختیار وزارت بهداشت قرار نگرفت.
شهریاری ادامه داد: تنها چیزی که برای مردم قابل لمس است، بیمه سلامت است. بعد از انتخابات به علت کمبود منابع، مشکلاتی ایجاد شده و این انتظار وجود دارد که هزینهتراشی کمتری در نظام بهداشت و درمان اتفاق بیفتد.
این نماینده مجلس اظهار کرد: با سامانه ۱۶۶۶ بیمه سلامت میتوان نظارت جدیتری بر خدمات سازمان بیمه سلامت داشت. در بسیاری از کشورهای جهان سیستم ارجاع و سطح یک و دو و سه اجرا شده و موفق بودند، اما در ایران سطح یک خدمات پزشکی نیز به صورت ناقص اجرا شده است.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه منابع مالی کشور امکان دست و دلبازی را نمیدهد، گفت: منابع مالی که برای حوزه سلامت گذاشته میشود خیلی کم نیست، اما نباید بی حساب و کتاب هزینه کرد. مجلس شورای اسلامی تلاش کرد منابع کافی برای طرح تحول سلامت در نظر بگیرد.
وی بیان کرد: نظارتها باید جدیتر شود و وقتی نسخهها الکترونیکی شود میتوان بررسی کرد که یک پزشک طی ماه چند ام آر آی یا سی تی اسکن نوشته و چه میزان از این موارد ضرورت داشته است.
شهریاری اظهار کرد: همواره شعار زیاد داده میشود، اما اگر با مردم صادقانه حرف زده شود، قطعا با مسئولین همراهی و همکاری خواهند کرد. مردم باید در چهارچوب قانون از دولت و مجلس، مطالبهگری کنند و اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه هدف طرح تحول سلامت کاهش پرداختی از جیب مردم بود، افزود: باید منابع مالی در حوزه سلامت مدیریت شده و هزینهها کاهش یابد.
شهریاری تاکید کرد: اجرای راهنماهای بالینی نیز باید توسط بیمهها عملیاتی شود. همچنین باید مشخص شود که توان مالی بیمهها طی سال چقدر است. واقعا نمیدانم برخی از اعمال جراحی که در بیمارستانهای کشور انجام میشود چقدر ضروری است. در برخی مواقع در بیمارستانها هزینهتراشی میشود و برخی کارها در بیمارستانها کمکی به بیماران نمیکند و حتی برای آنها مشکل ایجاد میکند.