قطعی برق فرصت از دست رفته را به مجموعه‌ها تحمیل می‌کند

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگان کشوری در یک نشست خبری، از برنامه‌ها و مسئولیت اجتماعی این مجموعه سخن گفت.

قطعی برق فرصت از دست رفته را به مجموعه‌ها تحمیل می‌کند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایلنا، نشست خبری محسن بازارنوی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگان کشوری صبح امروز (چهاردهم تیر ماه) برگزار شد. 

او درباره چرایی تاسیس این شرکت توضیح داد: در سال ۷۶، صندوق بازنشستگان کشوری به منظور مدیریت و کنترل واریزی‌های دولت به حساب خود، این شرکت را تاسیس کرد. شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگان کشوری، مجموعه‌ای چند رشته‌ای است که در صنایع مختلف سرمایه‌گذاری کرده است. شرکت در بازار بورس و با نماد «وصندوق» حضور دارد که یکی از سهام‌های ارزشمند بازار سرمایه به حساب می‌آید و ارزش سرمایه‌گذاری را دارد. بخشی از دارایی‌ها ما به صورت بورسی و غیربورسی است. 

بازارنوی در ادامه توضیح داد: مجمع عادی ما چهارشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد و هفته پس از آن، مجمع فوق‌العاده ما برگزار خواهد شد. ما حدود ۸۲ درصد به سهامداران سود پرداخت کرده‌ایم و از محل آورده نقدی به دنبال افزایش سرمایه هستیم. 

به گفته وی، این شرکت در مجموعه‌های پتروشیمی جم، شرکت صبا فولاد خلیج فارس، فولاد اکسین، لوله‌سازی اهواز سرمایه‌گذاری کرده‌است. فولاد اکسین تنها تولیدکننده ورق‌های عریض در کشور است که در صنایع نفت وگار کاربرد دارد. اگر فولاد مبارکه در این پروژه ما را همراهی کند، ظریفیت تولید این مجموعه ۱۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد. صندوق سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگان کشوری حدود ۸۲ درصد از سهام پتروشیمی جم را در اختیار دارد. 

وی درباره مسئولیت‌های اجتماعی انجام شده از سوی این مجموعه گفت: ما به واسطه نوع فعالیت کارخانه‌های خود مجبور به ارائه خدمات اجتماعی هستیم. حدود ۱۰ میلیارد تومان برای هزینه‌های اجتماعی درنظر گرفته بودیم که این مبلغ را به مرز ۱۲ میلیارد تومان رساندیم. ترجیح ما بر این است که با ساخت خانه و مدرسه وظیفه خود را انجام دهیم. ما شورای راهبری تشکیل داده‌ایم تا با ارزیابی شرایط، مبالغ درنظر گرفته شده را در راه درست خرج کنیم. 

وی با انتقاد از قطع برق کشور گفت: ما با بحران برق در کشور روبرو هستیم، قطع برق منجر به «شات داون» شدن کارخانه‌ها می‌شود که هزینه‌های نگهداری و فرصت از دست رفته را به مجموعه‌ها تحمیل می‌کند. بر اساس قوانین مجموعه‌های پرمصرف باید برق خود را تولید کنند. ما در یکی از مجموعه‌های خود یعنی پتروپالایش اندیمشک، برق تولید می‌کنیم. همچنین توانایی داریم تا ۳۰ درصد از برق تولیدی را صادر کنیم، یکی از دلایل وضعیت کنونی برق این است که وزارت نیرو توجهی به سرمایه‌گذاری در صنعت برق نمی‌کند و پول تولیدکنندگان را پرداخت نمی‌کند.

 

copied
نظر بگذارید