مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس:

تعاملات بین المللی در فاینکس ۲۰۱۸ محقق شد

فاینکس یازدهم مجموعه‌ای از اقدامات، دستاوردها و‌ برنامه های آتی را به آحاد جامعه معرفی کرد و از سوی دیگر سطح ارتباطات سرمایه‌گذاران، سپرده‌گذاران و‌ همه فعالین بازار سرمایه را گسترش داد و محلی برای تعامل میان شرکت‌های بورسی، بانک‌ها و بیمه ها بود.

تعاملات بین المللی در فاینکس 2018 محقق شد

به گزارش چابک آنلاین، یاسر فلاح مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس و رئیس ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه، در گفت و گو با سنا فاینکس یازدهم را محل تعامل صنعتگران مالی کشور دانست و گفت: «فاینکس یازدهم مجموعه‌ای از اقدامات، دستاوردها و‌ برنامه های آتی را به آحاد جامعه معرفی کرد و از سوی دیگر سطح ارتباطات سرمایه‌گذاران، سپرده‌گذاران و‌ همه فعالین بازار سرمایه را گسترش داد و محلی برای تعامل میان شرکت‌های بورسی، بانک‌ها و بیمه ها بود.»

مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: «رویکرد نمایشگاه یازدهم علاوه بر فرهنگ‌سازی،توسعه سواد مالی و گسترش فرهنگ سرمایه گذاری در کشور بود. همچنین موضوع ارتباطات داخلی صنعت مالی نیز در دستور کار آن قرار داشت.»

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با بیان اینکه در نمایشگاه یازدهم مجموعه فعالیت‌های جدیدی انجام شد گفت: «برای مثال برای اولین بار کارگاه های بزرگ آموزشی بین‌المللی همراه با اعطای گواهینامه بین‌المللی برگزار شد. همچنین ICMTALK که نمونه بومی شده برنامهTED محسوب می شود با موضوع مالی در روزهای دوم، سوم و چهارم فاینکس یازدهم برگزار شد.»

رئیس ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه گفت: «رویکرد دیگری که در نمایشگاه یازدهم روی آن سرمایه‌گذاری شد استارت‌آپ‌ها و صنایع دانش‌بنیان بود. همچنین در حوزه کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیان رویداد بومی نو فین‌تک با هدف ترغیب و تشویق دانش‌آموزان و نوجوانان به خلق کسب‌وکار طراحی‌ و برگزار شد.»

یاسر فلاح افزود: «تالار فرهنگ بازار سرمایه نیز در فاینکس یازدهم راه اندازی شد و امیدواریم افرادی که با بازار سرمایه آشنایی کافی نداشتند با عبور از این تالار با بخشی از دستاوردهای بازار سرمایه آشنا شده باشند.»

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس به بعد بین المللی فاینکس یازدهم اشاره کرد و گفت: «در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه سطح قابل قبولی از تعاملات با همتایان بین‌المللی شکل ‌گرفت. امسال از 12 کشور جهان در یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه نمایندگانی حضور داشتند. از کشورهای سوئیس، آلمان، سوئد، انگلستان، اندونزی، پاکستان، عراق، عمان و‌... میهمانانی در نمایشگاه حضور پیدا کردند.»

مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه نقش نمایشگاه در توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری و تعامل فعالان صنعت مالی را سازنده بود، ادامه داد: «در این دوره برای اولین باز عصرانه کاری مدیران و اعضای هیات‌مدیره و فعالان حاضر در صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) برگزار شد و مدیران این سه حوزه در فضایی آرام به تبادل‌نظر و تعامل پرداختند.»

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با اشاره به اینکه یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در مساحتی به وسعت 30 هزار مترمربع برگزار شد گفت: «از این مقدار 17 هزار متر به سالن‌ها و غرفه‌ها اختصاص داده شد و نزدیک به 400 شرکت در این نمایشگاه حضور پیدا کردند. بیش از 20 شرکت بیمه‌ای، 15 بانک و 18 هلدینگ بزرگ مالی و همچنین شرکت‌های حوزه خدمات مالی نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.»

یاسر فلاح در پایان به موضوع حمایت از کالای ایرانی و نقش فاینکس یازدهم در تحقق آن اشاره کرد و گفت: «قطع به یقین صنعت مالی کشور در خدمت کالای ایرانی است. وقتی یک کارخانه اقدام به تولید می‌کند، کارگر کارخانه و خط تولید بیمه است، پس با صنعت بیمه ارتباط دارد. وقتی یک کارخانه شروع به تولید می‌کند باید از بانک تسهیلات بگیرد و به کارکنان خود حقوق بدهد پس قاعدتا‌ از حمایت نظام بانکی کشور بهره‌مند ‌است. وقتی یک واحد تولیدی برای تامین مالی به بازار سرمایه مراجعه می‌کند و سهام خود را در بورس یا فرا بورس عرضه می‌کند یا کالای خود را در بورس کالا یا بورس انرژی عرضه می‌کند قطعا مورد حمایت بازار سرمایه است.»

وی افزود: «بازار مالی کشور یک مثلث است که این مثلث سه ضلع به نام‌های بورس، بانک و بیمه دارد. این سه ضلع قاعدتا‌ پیرامون تولید قرار گرفته‌اند و از تولید ایرانی حمایت می‌کنند و باید به بازار سرمایه به‌عنوان یک ‌قطب مهم حمایت از کالای ایرانی نگاه کنیم.»

 

copied
نظر بگذارید