اختصاصی چابک آنلاین؛
بانک تجارت برای جلب رضایت مشتریان ۹ همت در خدمات تکنولوژی محور سرمایه گذاری کرد+ فیلم
بانک تجارت رتبه نخست فروش اموال مازاد شبکه بانکی را به خود اختصاص داد
رئیس هیات مدیره بانک تجارت اظهار کرد: بانک تجارت در سال ۱۴۰۳ به بسیاری از اهدافی که مدنظر خود داشت رسید و با توجه به اینکه بانک تجارت به عنوان یک بانک کسب و کار محور و بانک کسب و کار های بزرگ شناخته می شود، با این حال، در سال اخیر سعی کردیم تا سمت و سوی مشتریان را هم به سمت مشتریان بزرگ و هم مشتریان کوچک تغییر بدهیم که این موضوع به کمتر شدن ریسک ریزش منابع کمک بسیاری کرد، بنابراین تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد از نسبت مشتریان بزرگ کاهش یافت و به همین مقدار هم به جمع مشتریان خرد بانک اضافه شد.

به گزارش چابک آنلاین، مرتضی ترک تبریزی در گفتگو با چابک آنلاین، گفت: بانک تجارت در حال حاضر هم به مشتریان بزرگ خود می پردازد و هم به مشتریان خرد که بر این اساس، این موضوع با بحث محصول محوری دنبال شده و سعی کردیم تا در هر حوزه ای از قبیل حوزه های مشتریان خرد و متوسط محصولات موردنیاز مشتری را داشته باشیم که این لایه از مشتریان خرد تنها از طریق پلتفرم ها قابل دستیابی است.
به گفته وی، مشتریان هیچ علاقه مندی برای حضور در شعبه و انجام کارهای خود ندارند بلکه علاقه آنها به استفاده از امکانات بانکی بر روی تلفن همراهشان است.
ترک تبریزی، بیان کرد: از جمله کارهایی که برای مشتریان خرد انجام شده می توان به اپلیکیشن باجت اشاره کرد که این پلتفرم دوسال است که به صورت حرفه ای به مشتریان سرویس ارائه می کند و این اپلیکیشن بالغ بر دو میلیون نصب دارد و علاقه مندی خوبی نسبت به آن وجود دارد.
رئیس هیئت مدیره بانک تجارت، تصریح کرد: برای لایه مشتریان متوسط و بزرگ اپلیکیشن اکوتام قرار داده شده تا بحث تامین مالی زنجیره ای که در حال حاضر بسیار مدنظر دولت و نظام قرار گرفته از طریق آن انجام شود و بتوان در حوزه اعتباری، مشتریان را تامین مالی کرد تا هم منابع کمتری از سیستم بانکی خارج شود و هم این زنجیره را برای یک بار تامین مالی کند.
وی افزود که خوشبختانه هم اکنون بر روی این موضوع به صورت حرفه ای کار انجام می شود و در میان مشتریان بزرگ به صورت حرفه ای و فعالانه تراکنش بر روی آن انجام می شود.
ترک تبریزی، ادامه داد: در حوزه مشتریان بزرگ نیز برای اینکه مشتری می خواهد تا در کنار خود سرویس های بانکی را مشاهده کند اپلیکیشنی به نام ایما طراحی شد که این پلتفرم در محل مشتری با دسترسی های خاص مشتری سرویس های خود را ارائه می کند که با جدیدترین آپشن ها و تکنولوژی های روز در حال ارائه سرویس های مربوطه خود است که در مشتریان بزرگی به خصوص مشتریان حوزه انرژی در حال کار است از جمله اینکه از زمان قبل سامانه فرا را داشته ایم که در شرکت هایی همچون گاز، نفت و مخابرات نصب بوده و اکنون نیز در حال ادامه است.
وی، گفت که بانک تجارت در تلاش بوده تا مشتری را راضی نگه دارد و راضی نگه داشتن مشتری در شرایط فعلی تنها از طریق ارائه خدمات تکنولوژی محور امکان پذیر است بنابراین باید تکنولوژی روز دنیا را به کار بگیریم و از آن استفاده کنیم تا سرویس های جدید بسازیم زیرا راه های دیگری موجود نیست.
این مقام ارشد بانک تجارت گفت که بانک برای این کار هزینه و سرمایه گذاری بسیار خوبی در حوزه تکنولوژی و آی تی انجام داد و خوشبختانه ۹ همت بر روی آن سرمایه گذاری شد که اثرات آن در خدمات، پایداری و اپلیکیشن های سمت مشتری دیده می شود خوشبختانه بالندگی خیلی خوبی در این حوزه داریم.
وی، عنوان کرد: بانک در حوزه سرویس های خود دستاوردهای بسیار خوبی داشته و آن را بهبود داده است به عنوان مثال در حوزه ضمانت بانک تجارت ۵۰ درصد بازار را در اختیار داشته و همچنان همان عدد را در دست خود گرفته و در حوزه سرویس های ارزی نیز بانک تجارت در جایگاه نفر اول بازار قرار دارد که ۲۰ درصد از حجم فعالیت های ارزی مربوط به بانک تجارت است و در حوزه های مختلف دیگری که مدنظر دولت و نظام است می توان فروش املاک را ذکر کرد که بانک تجارت رتبه اول فروش املاک مازاد را دارد که این موضوع نتیجه ممارست زیادی است که در این بانک وجود دارد.
ترک تبریزی، اظهار داشت: هیئت مدیره بانک برای اینکه سیاست های رگولاتور و مراجع بالادستی خود را اجابت کند هیچ ملکی مازادی را بدون اینکه اقدامی بر روی آن انجام شود به فروش نگذاشت و همه این املاک در حال فروش است و این فروش به منابع بانک اضافه خواهد شد تا برای تسهیلات دهی قدرت بانک بالاتر برود.
رئیس هیئت مدیره بانک تجارت اشاره کرد که بانک تجارت توانست در سال گذشته، ۳۵۰ درصد افزایش سرمایه خود را رقم زده و آن را ثبت کند که این موضوع بسیار به افزایش قدرت وام دهی بانک کمک کرد علاوه بر این کمک کرد تا در حوزه بانک های شعب خارجی بتوان اقدامات بهتری را انجام دهد.
به گفته وی، منظور از ارزیابی دارایی ها، ارزیابی دارایی های بانکی است و دارایی های غیر بانکی که درحال مولد شدن و رسیدن به سوددهی است در این ارزیابی آورده نشده و باید گفت که سهامداران بانک تجارت خوشبخت ترین سهامداران هستند زیرا بانک تجارت دارای دارایی هایی است که به مرور سودآوری خود را نشان می دهند و این موضوع دائما ارزش سهام را افزایش می دهد که به امید خدا به نفع سهامداران خواهد شد.