مسکن ملی ۲ میلیون واحدی شد / پیشرفت فیزیکی به ۲۰ درصد رسید

۲و نیم میلیون پروژه نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که پیشرفت آن‌ها به ۲۰ درصد رسید که استفاده از ظرفیت‌های فناوری هم در این بخش در دستور کار قرار گرفته است.

مسکن ملی ۲ میلیون واحدی شد / پیشرفت فیزیکی به ۲۰ درصد رسید

به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، پروژه‌های مسکونی و روند ساخت و ساز همواره مورد تایید دستگاه‌ها بوده چراکه که نقش موثری در حوزه اقتصادی کشور داشته است.

ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر ۲ ونیم میلیون واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که پیشرفت فیزیکی آن‌ها بسیار خوب بوده و رشد بسیار مناسبی داشته  به طوری که به پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی رسیده است.

به گفته وی در حال حاضر استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان در پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دستور کار است و استفاده از فناوری‌ها نوین هم در این پروژه‌ها همواره بوده است‌.

گفتنی است  در همین رابطه و استفاده از ظرفیت‌های داشن بنیان در صنایع کشور گفت: اگر جایگاه خود را در بازار هر محصول پیدا نکنیم فقط منابع را تلف کرده‌ایم و همه تجهیز سازمان باید با توجه به این اصل برنامه‌ریزی شود.  

رییس بنیاد مستضعفان پیش‌بینی کنندگان آینده تکنولوژی در هر صنعت را پیشران‌های آن صنعت خواند و تصریح کرد: همه پیشتازان صنایع مختلف، نوآوران آن صنعت هستند. در چند دهه گذشته سهم دانش در محصول نسبت به سهم مواد اولیه رشد بسیار قابل توجهی یافته است و همه ابعاد صنعت در حال هوشمند شدن است و اگر هوشمند شدن را نپذیریم به تبع عقب افتادگی را پذیرفته‌ایم.  

وی  با اشاره به اهمیت حضور بنگاه‌های بزرگ اقتصادی در پرداختن به تکنولوژی‌های نو گفت: باید بنیاد مستضعفان ظرفیت‌های نوآورانه خارج از خود را بشناسد و با آن‌ها شراکت کند تا هم بنگاه‌های کوچک رشد کنند و هم صنایع بنیاد بروز و پیشرو شوند. ما باید قابلیت‌های سازمانی خود را برای پذیرش تحولات صنعتی آینده بالا ببریم.

دهقان با تاکید بر اینکه بنیاد بنا ندارد با بخش خصوصی رقابت کند افزود: در هر صنعتی که دیگران می‌توانند فعالیت کنند بنیاد مبنای رقابت ندارد بلکه به دنبال ایجاد برند برای رقابت در بازار‌های جهانیست. برای رسیدن به چنین آرمان بزرگی باید تمام ظرفیت بنگاه‌های کوچک‌تر را به کار بگیریم تا ثروت در سطح ملی خلق کنیم نه سطحشان خرد و سازمانی.  

وی با اشاره به اهمیت بحث تحقیق و توسعه در شرکت‌ها گفت: توسعه سازمانی مقدم بر توسعه محصول و کالاست و تا زمانی که مدیران بزرگ فکر نکنند، رقابت در سطح جهانی ممکن نیست. اگر مدیری بتواند افراد مناسب را در جای مناسب بگذارد و ایده‌های نخبگان را عملیاتی کند آنگاه می‌توان گفت مهمترین توسعه یعنی توسعه سازمانی رخ داده است.  

وی عقب ماندگی را ناشی از رضایت به وضعیت موجود دانست و گفت: اگر پیشتازی ما روزانه مورد توجه قرار نگیرید قطعا بزودی عقب افتادگی در رقابت به وجود خواهد آمد؛ بنابراین باید در استفاده از فناوری‌ها پیشتاز باشیم، اما به شرطی که این موضوع به گران کردن سرمایه‌گذاری منجر نشود. بنیاد مستضعفان تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت هوشمندانه، به صورت یک کل واحد و مجهز به هوش مصنوعی اداره شود. 

copied
نظر بگذارید