تکمیل ۶۰ هزار مسکن مهر بدون دریافت آورده از متقاضیان

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۶۰ هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید توسط دولت سیزدهم با استفاده از منابع صندوق ملی مسکن و بدون دریافت ریالی از متقاضیان تکمیل شد. همچنین ۵۴۳۳ واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید به اتمام رسید.

تکمیل ۶۰ هزار مسکن مهر بدون دریافت آورده از متقاضیان

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سعید غفوری امروز (سه‌شنبه) در نشستی خبری درباره عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم اظهار کرد: کار ما در شهرهای جدید فقط ساخت مسکن نیست، بلکه شهرسازی و خدمات زیربنایی و زیرساختی است. موضوع مسکن به دو بخش تقسیم می‌شود؛ یکی نهضت ملی مسکن است که قرارداد ۱۶۸ هزار واحد منعقد شده است. همچنین در قالب این پروژه حدود ۵۰ هزار واحد قراردادهای مشارکتی امضا شده و در حال احداث است.

وی افزود: از واحدهایی که شروع شده ۵۴۳۳ واحد در شهرهای جدید سهند، پرند و فولادشهر افتتاح شده و طی ۳۳ ماه گذشته عملکرد قابل قبولی در بحث نهضت ملی مسکن داشتیم.

غفوری با اشاره به تکمیل بیش از ۶۰ هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید گفت: حدود ۱۸ هزارواحد باقی مانده که ان شاءالله با برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان امسال به اتمام می‌رسد. برای تکمیل مسکن مهر از آورده متقاضیان و از تسهیلات بانکی استفاده نشد. فقط در یک فقره در پردیس ۲۲۸۰ میلیارد تومان از محل صندوق ملی مسکن در شهر جدید پردیس هزینه کردیم که همین چند روز پیش هم تامین منابع را در پردیس، هشتگرد، صدرا و فولادشهر داشتیم.

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه تامین ۲۸ هزار هکتار برای ساخت ۳۳ هزار واحد در شهرهای جدید گفت: در بخش قانون جوانی جمعیت نیز در شهرهای جدید ۴۰۲۴ واحد برای خانوارهای سه فرزند و چهار فرزند واگذاری زمین  داشتیم. تاکید آقای بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی - نیز این بود که تمامی افتتاحات با تامین خدمات روبنایی و زیربنایی تحویل داده شود. در این راستا ۲۸۱ پروژه در شهرهای جدید افتتاح شده است.

وی بیان کرد: ۳۵۱ پروژه روبنایی و زیربنایی در شهرهای جدید در دستور کار است. در بخش حمل و نقل، مترو پرند با حضور رییس جمهور شهید افتتاح شد. قطار حومه ای اصفهان ـ بهارستان نیز ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. گشایش‌های خوبی هم در بحث قطار شهری مشهد ـ گلبهار نیز ایجاد شده است.

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به سیاست توسعه دریامحور گفت: ما اقدام به شناسایی نقاط ساحلی در محدوده ای بیش از ۳۸۰۰ کیلومتر از سواحل جنوبی کشور کردیم. این رویکرد می تواند دروازه‌های اقتصادی کشور مبتنی بر اقتصاد دریامور را بگشاید. در این راستا ۲۷ پهنه ساحلی کشور شناسایی شد که در استان هرمزگان ۱۴ و سیستان و بلوچستان ۹ پهنه شناسایی شد که می تواند اقتصاد کشور را از نفت پایه به دریا پایه تبدیل کند. این پروژه دوران ساز است که باید با کمک تمامی نخبگان، سرمایه گذاران داخلی و خارجی به سرانجام برسد.

غفوری تصریح کرد: از این به بعد به جای اینکه بخواهیم الحاق اراضی در جاهایی که منابع ما رو به اتمام است انجام دهیم می‌توانیم در این ۳۶۲ هزار هکتار در ۲۷ نقطه نوار ساحلی وارد عملیات اجرایی شویم. این در حالی است که کل اراضی ما در سایر محدوده ها حدود ۱۰۰ هزار هکتار است. از این ۲۷ نقطه شش طرح جامع آماده است و ۲۰ نقطه دیگر طی هفته‌های آینده در شورای عالی معماری و شهرسازی بررسی خواهد شد تا بتوانیم برای این نقاط سرمایه‌گذاری داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در سایر نقاط کشور تعداد ۲۰ شهرک با مساحتی بالغ بر ۱۰ هزار هکتار با ظرفیت احداث ۱۳۰ هزار هکتار مورد بررسی قرار گرفته است.

copied
نظر بگذارید