افزایش شمار مصدومان انفجار بندر شهید رجایی به ۱۹۵ نفر
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش شمار مصدومان انفجار بندر شهید رجایی و اعزام مصدومان به بیمارستان خبر داد و گفت: اورژانس هوایی نیز در آماده باش است.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، بابک یکتاپرست، در این باره گفت: در پی حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی در بندر عباس، تیمهای اورژانس در حال اعزام به محل حادثه هستند.
وی افزود: تاکنون ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شدهاند.
اعزام ۱۹۵ نفر به بیمارستان در پی انفجار بندر شهید رجایی
سخنگوی سازمان اورژانس کشور همچنین از انتقال مصدومان به بیمارستان در پی انفجار بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: در حال حاضر حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندر عباس تا هم اکنون ۱۱۵ مصدوم برجای گذاشته است.
وی از اعزام ۵ اتوبوس آمبولانس از لار، لامرد، جهرم، سیرجان، بندرعباس و اعزام ۱۵ آمبولانس و اعزام ۲ بالگرد و ۲ آمبولانس دریایی خبر داد و افزود: تمام مصدومان به بیمارستان منتقل شدهاند که به بیمارستان شهید محمدی ۶۰ مصدوم، بیمارستان سیدالشهدا ۴۵ مصدوم و خاتم الانبیا نیز ۱۰ مصدوم اعزام شدند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: اورژانس هوایی نیز در آماده باش است.
وی افزود: تعداد آمبولانسهای اعزامی به ۱۵ دستگاه افزایش یافت. همچنین بالگرد اورژانس هوایی لارستان دستور پرواز گرفت.