اختصاصی چابک آنلاین؛

جای بیمه مرکزی در کارگروه های مشترک با سازمان هواپیمایی کشوری خالی است

سرپرست گروه فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری از شرکت های بیمه ای و به ویژه بیمه مرکزی خواست تا در جلساتی مشترک با این سازمان حضور یابند تا با تشکیل کارگروهی مشترک و استفاده از نظرات متخصصان صنعت پهپاد و بیمه، بتوان تعریف دقیق‌تری از ریسک‌ها ارائه داد.

جای بیمه مرکزی در کارگروه های مشترک با سازمان هواپیمایی کشوری خالی است

چابک آنلاین، زهرا نامداری، "محمدرضا استادحسین" در گفت و گو با چابک آنلاین، افزود: به این ترتیب هم شرکت‌های بیمه تکلیف خود را خواهند دانست و هم کاربران فعال در این حوزه می‌توانند با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

وی، در خصوص نیاز صنعت بیمه به دریافت مجوز برای استفاده از پهپاد در اکچوئری ریسک ها و ارزیابی خسارت ها، گفت: در همین راستا و بر اساس مصوبات شورای سیاست‌گذاری امور پهپادی کشور، مقرر شده تا هر دستگاه دولتی که نیاز به بهره‌برداری از پهپاد دارد، با هماهنگی لازم نسبت به خرید، معرفی و دریافت پلاک و شناسنامه آن اقدام کند.

سرپرست گروه فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری، ادامه داد: ما نیز در سازمان هواپیمایی کشوری موظفیم این پهپادها را شناسنامه‌دار و ساماندهی کنیم تا در مأموریت‌های تخصصی‌شان مورد استفاده قرار گیرند و از همین جا اعلام می‌کنم که تمامی نهادهای دولتی، از جمله بیمه مرکزی می‌توانند درخواست‌های خود را ارائه دهند و ما آمادگی کامل برای پاسخگویی داریم.

استادحسین، اظهارداشت: صنعت پهپاد روز به روز در حال گسترش بوده  و اگر کشور ما بتواند در مسیر تدوین مقررات و قوانین مرتبط که مسئولیت آن بر عهده مراجع قانون‌گذاری است، نقش خود را به‌درستی ایفا کند قطعا آینده‌ای روشن در انتظار این حوزه خواهد بود.

وی، با اشاره به  نشست تخصصی بررسی چالش ها و راهبردهای حوزه ژئوماتیک در سطح ملی ، گفت: حضور سازمان هواپیمایی کشوری در جمع متخصصان نقشه‌برداری کشورکه نهادهای حاکمیتی مهمی در حوزه خود هستند، گواهی بر این تعامل سازنده است زیرا هر چقدر بتوانیم این همکاری‌ها را در قالب تفاهم‌نامه‌ها افزایش دهیم و نظرات کارشناسی دستگاه‌ها را در شیوه‌نامه‌های اجرایی سازمان هواپیمایی کشوری لحاظ کنیم، قطعاً مسیر هموارتر خواهد شد، افراد متخصص بیشتری به عرصه ورود خواهند کرد.

سرپرست گروه فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری، بیان کرد: پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان جغرافیایی و سازمان هواپیمایی تهیه شده و در آستانه امضا است و از سازمان نقشه‌برداری کشور نیز دعوت می‌کنیم تا به این تفاهم‌نامه بپیوندند تا به شکل سه‌جانبه تدوین شود و بتوانیم از دیدگاه‌های همه نهادهای تخصصی بهره‌مند شویم. 

استادحسین تاکید کرد: با برآوردهایی که انجام شده، سرمایه‌گذاری در صنعت پهپاد بین سه ماه تا یک سال بازگشت‌پذیر است ضمن اینکه این صنعت از منظر اقتصادی، قابلیت طرح در سازمان بورس را دارد،بنابراین همه فعالان این حوزه و صنعت لیزینگ می‌توانند به آن به‌عنوان یک فرصت سرمایه‌گذاری مطمئن نگاه کنند.

 

copied
نظر بگذارید