۹۴ درصد واحدهای مسکونی کشور فاقد بیمه آتش‌ سوزی هستند

رئیس‌ کل بیمه مرکزی با بیان اینکه ضریب نفود واقعی بیمه در کشور ۳.۲ درصد است، گفت: صنعت بیمه می‌تواند در درمان و سرمایه‌گذاری کمک حال دولت باشد.

۹۴ درصد واحدهای مسکونی کشور فاقد بیمه آتش‌ سوزی هستند

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، «پرویز خوش‌کلام خسروشاهی» امروز (سه‌شنبه) در سی‌ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی «بیمه و توسعه» در مرکز همایش های بین‌المللی برج میلاد تهران با ارایه گزارشی به رئیس‌جمهور درباره وضعیت کنونی صنعت بیمه کشور، افزود: ۴۱ شرکت بیمه فعال در کشور وجود دارد که فقط یکی از آنها دولتی و بقیه خصوصی است، برخلاف بانک‌ها که عمدتا در اختیار دولت است.

رئیس‌ کل بیمه مرکزی بیان‌داشت: ۱۰۰ هزار نماینده بیمه داریم و در حال حاضر نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند. صنعت بیمه صنعتی تاثیرگذار اما نامرئی است.

وی تاکید کرد: ۹۴ درصد واحدهای مسکونی کشور فاقد بیمه آتش‌سوزی و ۹۵ درصد آنها فاقد بیمه حوادث طبیعی هستند. از سوی دیگر ۷۴ درصد وسایل نقلیه در حال تردد در جاده‌ها بیمه بدنه ندارند و همچنین ۳۰ درصد فاقد بیمه شخص ثالث هستند که البته این بخش بیشتر شامل وسایل نقلیه موتوری است.

خوش‌کلام با اشاره به اینکه ۷۰ درصد شهروندان ایرانی بیمه تکمیلی ندارند، ادامه‌داد: ضریب نفوذ بیمه در جهان تحت تاثیر درآمد ناخالص ملی است و در حالی که ضریب نفوذ بیمه در دنیا هفت درصد است، این میزان در ایران براساس آمارها حدود ۲ درصد است که البته فاصله زیادی با کشورهای منطقه نداریم.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه از سال ۱۳۵۰ خورشیدی همواره رو به افزایش بوده است، خاطرنشان‌کرد: ضریب نفود واقعی بیمه در کشور ۳.۲ درصد است و فاصله شرکت‌های بیمه ایران با جهان از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۸۰ همواره در حال کم شدن بوده، اما از سال ۱۳۹۰ به بعد به دلیل اعمال تحریم‌های ظالمانه این فاصله مجدد افزایش یافته است.

رئیس‌کل بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه هدف نهایی ما کسب رضایت و اعتماد مردم به صنعت بیمه است، اظهار داشت: صنعت بیمه از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند و همواره مستقل و خودکفا بوده است، اما می‌تواند در درمان و سرمایه‌گذاری کمک حال دولت باشد.

وی تاکید کرد: درخواست عاجزانه صنعت بیمه این است که نهادهای تصمیم‌گیر بر اساس اصل منطق و انصاف برای این صنعت تصمیم‌گیری کنند.

خوش‌کلام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حق بیمه شخص ثالث از سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۲ فقط ۱۷.۷ درصد افزایش یافته، این در حالی است که در همین بازه زمانی نرخ دیه بیش از ۳۴ درصد افزوده شده است.

سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه با محوریت «رضایت‌مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه» امروز (سه‌شنبه) با حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، وزیر امور اقتصادی و دارایی، برخی از نمایندگان مجلس، جمعی از مسئولان اقتصادی، مدیران و فعالان صنعت بیمه در سالن همایش‌های برج میلاد آغاز شد.

این رویداد ملی شامل برنامه‌هایی از جمله سخنرانی‌های مقامات ارشد، رئیس‌کل بیمه مرکزی و رئیس پژوهشکده بیمه، انتخاب چهره ماندگار صنعت بیمه در سال جاری، انتخاب کتاب سال صنعت بیمه، معرفی مدیران و کارکنان شایسته این صنعت و همچنین سخنرانی‌های تخصصی در قالب پنل‌ها و کارگاه‌های حضوری و مجازی است.

در حاشیه این رویداد، نمایشگاه ارائه دستاوردها و خدمات بیمه‌ای برای حاضران برگزار شده و در انتهای همایش نیز از برگزیدگان در بخش‌های مختلف تقدیر می‌شود.

copied
نظر بگذارید