رغبت زیاد بانک ها و شرکت های بیمه ای برای حضور در این عرصه

پوشش ریسک دارایی های رمز نگاری شده؛ فرصت یا تهدید برای شرکت های بیمه

سیاستگذار به منظور اتخاذ تصمیمات درست در جهت توسعه و کنترل بازار، نیازمند شناخت دقیق هر اکوسیستم اقتصادی است. دارایی دیجیتال به صورت هر چیزی که به فرمت باینری بوده و دارای حق مالکیت و استفاده باشد، تعریف شده است. بر مبنای برخی منابع، بیت کوین نیز جزو دسته ای از دارایی های دیجیتال تحت عنوان دارایی های رمزنگاری شده در نظر گرفته شده است. دارایی های رمزنگاری شده نیز به چند دسته قابل تفکیک است.

پوشش ریسک دارایی های رمز نگاری شده؛ فرصت یا تهدید برای شرکت های بیمه

بیت کوین[1] و لایت کوین[2] نمونه ­هایی از ارزهای رمزنگاری شده محسوب می­شوند. پلتفرم توکن­ها[3]، به عنوان پلتفرمی برای توسعه سریع انواع مختلف پروژه ­های غیر متمرکز و در واقع نوآوری بیشتر در این حوزه مورد استفاده قرار می­گیرند که نمونه معروف این دسته اتریوم[4] است که نرم افزار و سخت­افزار لازم برای توسعه اپلیکیشن­های متنوع را بر مبنای قرارداد هوشمند در اختیار کاربران قرار می دهد. در رده سوم فایل کوین[5] قرار دارد که با هدف خاص ارائه راهکاری غیرمتمرکز برای ذخیره و بازیابی فایل­ها ایجاد شده است.

امروزه با توجه به گسترش روز افزون تجارت و کسب ­وکارهای مبتنی بر این نوع دارایی­ ها؛ بانک ­ها و شرکت ­های بیمه ­ای نیز بر حضور و توسعه فعالیت­های خود در این عرصه رغبت بیشتری پیدا کرده­ اند. اما ارزیابی­ های اولیه گویای  ریسک­های پنهان این نوع دارایی­ها در عرصه ­های مختلف کسب ­وکار است. بنابراین مؤسسات مالی نظیر شرکت­های بیمه باید ارزیابی دقیقی نسبت به زوایای پیدا و پنهان این حوزه داشته و ضمن تحلیل اثرات مربوط به عوامل اثرگذار در آن بازارها، ریسک­های مترتب در این بخش را به طور دقیق لحاظ نمایند. این در حالی است که کمیته تبیین سیاست­های مالی بانک انگلستان ضمن شناسایی ریسک­های عملیاتی، فنی و اقتصادی دارایی­های رمزنگاری شده، در این بخش بازار بالقوه قابل توجهی را برای شرکت­های بیمه شناسایی کرده است.

 

[1] Bitcoin

[2] Litecoin

[3] Basic Attention Token

[4] Ethereum

[5] File Coin

 

copied
نظر بگذارید