۳۰ درصد حوادث رانندگی تهران مربوط به سرعتهای غیرمجاز و سبقت است
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران گفت:حدود ۳۰ درصد علت وقوع حوادث رانندگی شهر تهران مربوط به سرعتهای غیرمجاز و سبقت است.
به گزارش چابک آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ احسان مومنی گفت: یکی از تخلفات شایعی که رانندگان مرتکب آن میشوند، حرکت با سرعت غیرمجاز و سبقت است، رانندگان زمانی که در یک ترافیک سنگینی حرکت میکنند، به محض رها شدن از ترافیک یا ورود به خیابانهای خلوت، اقدام به سرعت زیاد میکنند.
به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، رانندگان متاسفانه با این کار خودشان قصد دارند آن زمانی را که در ترافیک ماندهاند را جبران کنند و با همین طرز فکر و حرکتهای خطرناک، راننده در صورت مواجه شدن با خطر نمیتواند تصمیم گیری کند و قادر به کنترل وسیله نقلیه نیست و اتفاق بدی را رقم خواهد زد.
سرهنگ مومنی گفت: بنابر آماری که ما داریم، حدود ۳۰ درصد علت وقوع حوادث رانندگی شهر تهران مربوط به سرعتهای غیرمجاز و سبقت است، رانندگان موظفاند با سرعت مجاز و مطمئنه حرکت و آن را تنطیم کنند، در محورهای بزرگراهی حداکثر سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است البته مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید چمران و امام علی حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر است.
به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، در خیابانهای اصلی حداکثر سرعت ۶۰ کیلومتر، خیابانهای فرعی ۵۰ کیلومتر و کوچهها و میادین ۳۰ کیلیومتر بر ساعت است، طبیعتا رانندگانی که تخلف کنند، مبلغ ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد و ۱۰ نمره منفی به آن فرد تعلق میگیرد و ۱۵ نمره منفی هم برای رانندگان وسایل نقلیه عمومی در نظر گرفته میشود.
سرهنگ مومنی گفت: در صورتی که رانندگان دو تخلف همزمان یعنی سرعت غیرمجاز و سبقت داشته باشند، وسیله نقلیه آنها به مدت ۷۲ ساعت به پاکینگ منتقل خواهند شد، به رانندگان عزیز توصیه میکنیم که قوانین را به خوبی رعایت کنند و برای زودتر رسیدن دست به انجام هرکاری نزنند.
همچنین سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا گفته بود که دوربین های معابر در رصد همکاران هستند و برابر قانون احضار می کنیم و وسیله توقیف می شود، رانندگان پرخطر رابه مقام قضایی معرفی می کنیم زیرا برخی از آنها اصلا تعادل جسمی ندارند البته از چنین رانندگانی تست اعتیاد و الکل هم گرفته خواهد شد و توصیه ما به رانندگان این است که قوانین را رعایت و از سرعت مطمئنه استفاده کنند.