اختصاصی چابکآنلاین
تراکتورهای بدون بیمه امکان دریافت سوخت ندارند
دبیر انجمن تولیدکنندگان تراکتور، کمباین، ماشینها و ادوات و تجهیزات کشاورزی با بیان اینکه تراکتورها از کارخانه همزمان با پلاک گذاری بیمه شخص ثالث میشوند گفت: برای تراکتورهایی که قبل از زمان پلاک گذاری توزیع شدهاند، با همکاری شرکتهای بیمهای و مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی تخفیفات خوبی در نظر گرفته شد.

چابکآنلاین، زهرا نامداری، علی عباس زاده در گفتوگو با چابکآنلاین، بیان کرد: تولیدکنندگان تراکتور، کمباین و ادوات و تجهیزات کشاورزی از انواع بیمهنامههای واردات و صادرات کالا و انبارداری استفاده میکنند و در سه سال گذشته خسارت خاصی به این صنف وارد نشده است.
وی ادامه داد: بیمه نامه های مورد استفاده تولید کنند گان تراکتور و کمباین در حوزه واردات و صادرات با مدت 2 تا 5 ماهه تهیه می شود که پس از پایان مدت آن به صورت خودکار منقضی می شود.
دبیر انجمن تولید کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین ها و ادوات و تجهیزات کشاورزی، گفت: به دلیل شرایط خاص اقتصادی که در یکی دو سال گذشته به وجود آمده است، تولید کنندگان این صنف به ناچار برای واردات کالاهای مورد نیاز خود از مسیرهای دیگری استفاده می کنند و گاهی در بین راه اتفاقاتی می افتد که زمان افزایش پیدا کرده و مجبور به تمدید بیمه نامه ها می شویم بنابراین هزینه های ما افزایش پیدا می کند.
عباس زاده عنوان کرد: تا چند سال گذشته تراکتورها فاقد پلاک بودند و به همین دلیل صاحبان تراکتور نمی توانستند از هیچ خدماتی استفاده کنند اما براساس سیاستگذاری های جدید تراکتورها باید پلاک گذاری شوند.
وی توضیح داد: پلاک گذاری تراکتورها از این جهت انجام می شود تا سندیت و مالکیت آن مشخص شود، مالکان بتوانند سند را در رهن بانک قرار داده و از تسهیلات بانکی استفاده کنند و بیمه نیز بتواند در مسائل حقوقی پشتیبان صاحبان تراکتورها باشد.
دبیر انجمن تولید کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین ها و ادوات و تجهیزات کشاورزی یکی از مشکلات صاحبان تراکتورها را در زمینه سوخت عنوان کرد و توضیح داد: برای دریافت سوخت نیاز به سند و یا ثبت شدن شماره شناسایی موتور و بدنه در سیستم هست که لازمه همه اینها دارا بودن بیمه نامه شخص ثالث است.
دبیر انجمن تولید کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین ها و ادوات و تجهیزات کشاورزی افزود: در مرحله اول تولیدات نو پلاک گذاری و بیمه شدند و پس از آن با فراخوان هایی که زده شد مردم برای پلاک گذاری و بیمه مراجعه کردند.
عباس زاده اذعان داشت که با همکاری شرکت های بیمه ای و مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی تخفیف های خوبی برای بیمه تراکتورها در نظر گرفته شده است و افرادی که پلاک گذاری و بیمه نکنند از بسیاری از امکانات بهره مند نمی شوند.
انجمن تولید کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین ها و ادوات و تجهیزات کشاورزی شامل 63 شرکت اصلی تامین کننده ماشین آلات کشاورزی است.